Η Meghan Markle τώρα και σχεδιάστρια μόδας! Πότε θα λανσάρει την πρώτη της collection

Στο τεύχος Σεπτεμβρίου της αγγλικής Vogue η Meghan Markle έγινε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια guest editor σε ένα υπέρ-τευχος αφιερωμένο σε δυναμικές γυναίκες που εμπνέουν. Τώρα λοιπόν, περνάμε στο επόμενο βήμα της Μarkle στον κόσμο της μόδας και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την δική της προσωπική συλλογή με ρούχα.

Σε συνεργασία με το brit brand Marks & Spencer η Μarkle θα σχεδιάσει μία capsule συλλογή με workwear κομμάτια η οποία παρουσιάζεται στον τεύχος της Vogue και μέρος από τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Στο instagram η Marks & Spencer ανακοίνωσε τα νέα με ένα σχετικό post

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We are excited and proud to be part of the unique capsule collection (alongside John Lewis, Jigsaw and Misha Nonoo), forming part of our ongoing work with @smartworkscharity (supported by The Duchess Of Sussex). We look forward to sharing more information with you in the coming weeks, or read more about the partnership on @sussexroyal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M&S (@marksandspencer) στις

Έχοντας στο μυαλό μας τα super office look που φορούσε η Μeghan όσο συμμετείχε στην σειρά Suits περιμένουμε μία oλοκληρωμένη και stylish σειρά κατάλληλη για το γραφείο από αυτήν.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσεις μέσα στο 2019 και θα στηρίξει την φιλανθρωπική οργάνωση Smart Wokr που βοηθάει άνεργες γυναίκες οι οποίες προσπαθούν να επανέλθουν στην αγορά εργασίας.

Στενός συνεργάτης σε αυτό το project της Μarkle θα είναι η φίλη της και σχεδιάστρια Misha Nonoo.

Περιμένουμε με ανυπομονησία τα πρώτα σχέδια από την νέα αυτή συνεργασία.

Read More

And More