Η Miss Piggy αποκαλύπτει ότι φοράει μυτερά ψηλοτάκουνα για ένα ξεκαρδιστικό λόγο!

Ενώ μερικοί άνθρωποι χρειάζονται χρόνο για να επανέλθουν μετά από ένα μεγάλο χωρισμό, αυτό είναι ένα μακρινό σενάριο για τη Miss Piggy, η οποία χώρισε από μια πολύχρονη σχέση με τον Κέρμιτ, τον Αύγουστο του 2015. Αποδεικνύεται ότι η Muppet εξακολουθεί να απολαμβάνει την εργένικη ζωή, ακόμα και σκοράροντας στον εαυτό της μια φανταχτερή συνεργασία μόδας για τις γιορτές: με την Kate Spade New York.
Tα κομμάτια της Miss Piggy, τα οποία κυμαίνονται από $ 48 έως $ 378, σχεδόν όλα περιλαμβάνουν ένα από τα αγαπημένα ρητά της, «, Who moi ?,” και μερικά ακόμη διαθέτουν εικόνες του προσώπου της.

“Έχω κάτι για τον καθένα,” είπε η Miss Piggy. “Αν θέλεις κάτι που λάμπει, το έχω για σένα. Αν θέλεις κάτι για ένα δροσερό μέρος, έχω ένα πουλόβερ για σένα. Αν πάντα φεύγειε αφήνοντας τα πράγματα σου πίσω, όπου κι αν πας, έχω μια tote! εξαρτάται μόνο από το ποια είσαι. “

Η Muppet όμως έχει επίσης και κάποιες συμβουλές στιλ για μας.

«Πάντα ήθελα να ντύνομαι όμορφα», είπε, σημειώνοντας ότι ένα από τα μεγαλύτερα παράπονά της για τον Kermit ήταν ότι ποτέ δεν φορούσε ρούχα. «Μου αρέσει, επίσης, να φοράω πολύ ψηλά τακούνια με μυτερό σχήμα μετά από έναν χωρισμό. Ξέρεις, μόνο σε περίπτωση που νιώθω σαν να πρέπει να κλωτσήσω κάτι. Δεν ξέρω για σας, αλλά αυτό το συναίσθημα μου έρχεται πολύ συχνά μετά από έναν χωρισμό.”

Read More

And More