Η Naomi Watts σου δείχνει πως να αλλάξεις εντελώς ύφος στο maxi φόρεμά σου!

Το maxi φόρεμα είναι ένα κομμάτι που ευχαριστήθηκες πολύ στο νησί, ίσως σε κάποιους γάμους ή και βαφτίσεις. Συνήθως αυτά τα φορέματα είναι πολύ καλοκαιρινά, αέρινα, σε ανοιχτό χρώμα και με μοτίβο σε summer mood, κάτι που σημαίνει ότι με δυσκολία μπορείς να το φορέσεις στην πολή. Ή μάλλον δεν έχεις βρει ακόμα τον σωστό τρόπο να το φορέσεις στην πόλη…

Κάπου εδώ στην κουβέντα μας θα μπει η Naomi Watts, μια ηθοποιός που δεν μας απασχολεί συχνά με τις στιλιστικές της επιλογές. Αυτήν τη φορά όμως, κατάφερε να μπει στο μικροσκόπιό μας αφού κατάφερε να συνδυάσει το maxi φόρεμα (ξέρεις αυτό από το νησί) με τον πιο τέλειο τρόπο που μπορεί άνετα να φορεθεί και στην πόλη και στη δουλειά, χωρίς το look να θυμίζει… 15αύγουστος.

Βασικά κομμάτια είναι το maxi dress σου το οποίο θα συνδυάσεις με ένα λευκό ανδρικό σακάκι. Μπορείς απλά να το ρίξεις στους ώμους σου και όχι να το φορέσεις κανονικά. Σε αξεσουάρ θα χρειαστείς λευκά sneakers και τσάντα, minimal κοσμήματα και φυσικά τα αγαπημένα σου γυαλιά ηλίου! Για extra style μπορείς να προσθέσεις ένα καπέλο.

Στην ουσία αυτό που έκανε η Naomi ήταν να συνδυάσεις ένα αέρινο κομμάτι με πιο urban fashion items και να του δώσει το ύφος που θέλει εκείνη.

Read More

And More