Η νέα έκθεση του Louis Vuitton και οι διάσημοι που έδωσαν το παρών

Η νέα έκθεση του Louis Vuitton και οι διάσημοι που έδωσαν το παρών | tlife.gr

Αυτό το φθινόπωρο, η ιστορία ενός από τους μεγαλύτερους οίκους, του Louis Vuitton, παρουσιάζεται μέσα από μια έκθεση με τίτλο “Volez, Voguez, Voyagez”, η οποία μεταφράζεται ως “Πέτα, Σάλπαρε, Ταξίδεψε”. Η έκθεση έχει ξεκινήσει από το Σάββατο στο κτίριο που στεγαζόταν παλιά το χρηματιστήριο στη Νέα Υόρκη και είναι δωρεάν για όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν, αρκεί να κάνουν κράτηση online.

Ο χώρος χωρίζεται σε δέκα διαφορετικά κεφάλαια στα οποία αποτυπώνονται τα 163 χρόνια ιστορίας του καταξιωμένο οίκου. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει αντίκες και vintage κομμάτια, μέχρι και skateboards από τη συνεργασία του LV με το γνωστό urban brand Supreme.

“Ο Louis Vuitton ήταν και είναι στο προσκήνιο της δημιουργίας και της καινοτομίας. Και σήμερα αλλά και πριν από περίπου έναν αιώνα. Η συνεχής έμπνευση από το παρελθόν δημιουργεί τις σημερινές τάσεις», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Louis Vuitton, Michael Burke.

Εκτός από την έκθεση, ο Louis Vuitton έχει ανοίξει ένα pop-up store στο Brookfield Place με αξεσουάρ, αρώματα και δερμάτινα είδη. Ενώ η έκθεση θα κλείσει στις αρχές Ιανουαρίου, το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τον Μάρτιο.

Οι διάσημοι έδωσαν το παρών και φωτογραφήθηκαν με ρούχα και αξεσουάρ του οίκου για να τιμήσουν την ιστορία του. Μετακινήσου προς τα κάτω και δες το εντυπωσιακό shooting!

Ο σχεδιαστής του οίκου Nicolas Ghesquiere

Η Zendaya

H Michelle Williams

H Jennifer Connelly

H Alicia Vikander

H Léa Seydoux

H Ruth Negga

READ more