Η νέα καμπάνια της Coach είναι εμπνευσμένη από τα road trips

Μπορεί εμείς να ερχόμαστε αντιμέτωπες με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα, οι οίκοι όμως έχουν σκοπό να μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι και τον λαμπερό ήλιο. Για την ακρίβεια, η Coach αποκάλυψε σήμερα τη νέα της καμπάνια για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019 η οποία φωτογραφήθηκε στον καυτό ήλιο με τους ambassadors Kiko Mizuhara και Guan Xiaotong και τα μοντέλα Adut Akech, Sora Choi, Indira Scott, Fran Summers και Kiki Willems, να ποζάρουν στο φακό φορώντας τη νέα συλλογή.

Η καμπάνια ήταν εμπνευσμένη από τα road trips και φωτογραφήθηκε από τον Craig McDean, το styling έγινε από την Jane How, το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Diane Kendal, ενώ τα μαλλιά ο Paul Hanlon. Τα μοντέλα φορούσαν printed floral φορέματα και τις νέες τσάντες της σεζόν, συμπεριλαμβανομένου της Parker Top Handle bag και της Signature Patchwork Dreamer bag. Επιπλέον, η Coach πρόσθεσε στην καμπάνια τις νέες τσάντες που δημιούργησε σε συνεργασία με την Disney.

O creative director του οίκου, Stuart Vevers, δήλωσε πως ήθελε να αποτυπώσει στη φωτογράφιση την Άγρια Δύση, την περιπέτεια και τον ρομαντισμό που μπορεί να τύχουν σε οποιοδήποτε road trip.

Read More

And More