Η νέα συλλογή Loungewear της Parabita χαρίζει άνεση και στιλ στην καθημερινότητά μας!

Το σπίτι μας είναι το μέρος που περνάμε τον περισσότερο μας χρόνο αυτό το διάστημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε άνετα και πολυλειτουργικά ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας, με υφάσματα πιο ανθεκτικά και φιλικά στο δέρμα και το σώμα μας. Είτε εργαζόμαστε, είτε χαλαρώνουμε στο σπίτι, η άνεση πρέπει να είναι το βασικό χαρακτηριστικό στα ρούχα μας!

Ανταποκρινόμενη σε αυτή την ανάγκη, η Parabita σχεδίασε τη συλλογή Loungewear για κάθε γυναίκα που θέλει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή στο σπίτι, έχοντας το απόλυτο χαλαρό και άνετο στιλ. Η νέα συλλογή Loungewear της Parabita έρχεται να καλύψει την ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας να φορά άνετα, μαλακά και ποιοτικά ρούχα, σε loose εφαρμογή και απόλυτη λειτουργικότητα.

 

Η νέα συλλογή Loungewear χαρακτηρίζεται από μαλακές υφές σε πλεκτά υφάσματα και ευκολοφόρετες, χαλαρές σιλουέτες. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει γήινες αποχρώσεις όπως μπεζ και γκρι-ανθρακί οι οποίες συνδυάζονται μεταξύ τους αρμονικά για mix & match looks.

 

Για να νιώθετε άνετη από το πρωί έως το βράδυ συνδύασε μία άνετη και ευκολοφόρετη μπλούζα από μαλακό μελανζέ πλεκτό ύφασμα με V λαιμόκοψη και μακρυά ζαπονέ μανίκια με παντελόνα από μαλακό μελανζέ ύφασμα σε φαρδιά ίσια γραμμή είτε σε μπεζ, είτε σε ανθρακί χρώμα! Ενναλακτικά, φορέστε τη με παντελόνι με τελείωμα στους αστραγάλους από μελανζέ ύφασμα σε στενή γραμμή στα ίδια χρώματα!

H συλλογή Loungewear είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Parabita πανελλαδικά και στο e-shop www.parabita.com

Read More

And More