Η νέα συλλογή της Αλεξάνδρα Κατσαΐτη έχει κοσμοπολίτικο αέρα!

Ο απόλυτος προορισμός για κάθε γυναίκα που υποκλίνεται στο απόλυτο στυλ και την απόλυτη κομψότητα έχει προορισμό την Γαλλική και Ιταλική Ριβιέρα…Το ταξίδι ξεκινάει με διαβατήριο την σειρά «RIVIERA» που υπογράφει η Αλεξάνδρα Κατσαίτη στην συλλογή“alexSANDra on the beach” SS19.H συλλογή “RIVIERA” by AlexandraKatsaiti απευθύνεται αποκλειστικά στις θηλυκές και δυναμικές γυναίκες, που κυκλοφορούν ανέμελες με αέρα κοσμοπολίτικο και στα κορίτσια που ξεχωρίζουν για τοαπαράμιλλο στυλ,την μοναδική τους άποψη και αποπνέουν την χαρά της ζωής.

Γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα και υπογραμμίζουν την θηλυκότητα με την πιο sexy & chic ισορροπία.Υφάσματα που μαγεύουν στο άγγιγμα με αίσθηση που μας ταξιδεύει στον χρόνο.

Αέρινα και λαμπερά που εντυπωσιάζουν, metallics με sexy / glam πινελιά,luxury αίσθηση από ταφτά και μετάξι, κλασσικές ρίγες σε μαύρο/γαλάζιοsτο signature navy look με twist θηλυκότητας.

Minimal γραμμές και παιχνίδι σε άσπρο – μαύρο, αριστοκρατικό ιβουάρ, αποχρώσεις της πούδρας και δυνατοί συνδυασμοί σε έντονο κόκκινο καικίτρινο με καθαρό λευκό ανεβάζουν τους τόνους.

Ψηλόμεση 50’ς γραμμή με jupe-culottes και φαρδιές παντελόνες,“all time classic” chemisiers, bandeau tops & chic γραμμές midi & pencil από τα 60’ς, μακρυά και αέρινα φορέματα και κοριτσίστικα mini είναι τοdress code με τον κωδικό… “RIVIERA”.Βάλτε τον κωδικό & επιβιβαστείτε, η πτήση σας με προορισμό “RIVIERA” είναι έτοιμη για αναχώρηση.

Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές!

Read More

And More