Η νέα συλλογή της Ιntimissimi σου δείχνει πως να είσαι «όμορφη με τον δικό σου τρόπο» !

Η Intimissimi για ακόμα μία φορά επικοινωνεί με επαναστατικό τρόπο τη νέα της διαφημιστική καμπάνια για τη σεζόν fall/ winter 20-21 χωρίς διεθνούς φήμης πρόσωπα, αφήνοντας χώρο στους αληθινούς πρωταγωνιστές της συλλογής: τα lingerie.

Σοφιστικέ, πλούσια, με μεγάλη γκάμα μεγεθών/σχεδίων, η συλλογή είναι σχεδιασμένη να καλύπτει τις ανάγκες όλων των γυναικών. Κάθε γυναίκα γνωρίζει πως να είναι «όμορφη με τον δικό της τρόπο», επιλέγοντας looks που αντιπροσωπεύουν την προσωπική εικόνα της θηλυκότητάς της. Αυτό είναι το μήνυμα που επικοινωνεί την ευρεία γκάμα προϊόντων της συλλογής που απαντά σε όλες τις προτιμήσεις και τις τάσεις, επιτρέποντας στις γυναίκες να επιλέξουν τα αγαπημένα τους σουτιέν, σλιπ, slip dresses κ.α

Τέσσερα διαφορετικά μοντέλα επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν τον κόσμο των Intimissimi προϊόντων, παρουσιάζοντας μία τεράστια ποικιλία προϊόντων της συλλογής, μέσα από ένα σύνολο 24 υπέροχων φωτογραφιών.

 

‘Beautiful in your own way’  – ‘Όμορφες με τον δικό σας τρόπο’, είναι ένα ξεκάθαρο, άμεσο motto που για ακόμα μία φορά δηλώνει την υποστήριξη του brand σε όλες τις γυναίκες, με σκοπό να ικανοποιήσει τις διαφορετικές προτιμήσεις και στιλ σε ό,τι αφορά τα lingerie.

Ανακαλύψτε τη συλλογή σε όλα τα καταστήματα Intimissimi και online

Read More

And More