Η Olivia Culpo σου δείχνει ένα super style για γιορτινές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ

Μέσα στις γιορτές δεν ξέρεις τι να περιμένεις και τι θα σε βρει. Μπορεί να ξεκινήσεις για ψώνια με τη μαμά σου, να πιεις καφέ με τις φίλες σου, φαγητό με την αδερφή σου και το βράδυ ποτό με τον φίλο σου και την παρέα σου. Φυσικά ο χρόνος είναι αρκετά περιορισμένος και δεν προλαβαίνεις να περάσεις από το σπίτι για να αλλάξεις και να ανανεωθείς στιλιστικά. Σε αυτό το σημείο η αγαπημένη μου Olivia Culpo έχει να σου προτείνει κάτι για να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Θα ξεκινήσεις από το πρωί με το ίδιο look που θα ευχαριστηθείς εξίσου πολύ και τις βραδινές ώρες.

Hint: Τα περισσότερα items που απαρτίζουν το look τα έχεις ήδη!

Βασικά κομμάτια του all day συνόλου είναι ένα μαύρο πουλόβερ σε συνδυασμό με ένα μαύρο, δερμάτινο σορτς. Το όλο outfit θα αποκτήσει trendy αέρα με τον μπερέ, ένα must have αξεσουάρ σύμφωνα με τις τάσεις.

Σε παπούτσια διαλέγεις τα κλασικά, άνετα και αγαπημένα μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια, ενώ αυτό που θα κάνει τη διαφορά στο αποτέλεσμα είναι το μαύρο καλσόν με τα sparkly στοιχεία. Αναρωτιέσαι που θα το βρεις; Μα φυσικά στα καταστήματα Calzedonia…

Read More

And More