Η Olivia Palermo σου δείχνει πως να συνδυάσεις το αγαπημένο σου τοπ με τέσσερα διαφορετικά στιλ

Όλες έχουμε αυτό το αγαπημένο και basic τοπ που μπορούμε να βασιστούμε πάνω του σε οποιαδήποτε περίσταση. Είναι αυτό που βρίσκεται πρώτο στη λίστα μας με τις στιλιστικές επιλογές, αυτό που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν έχουμε στιλιστικά διλήματα και αυτό που μας κάνει να νιώθουμε αυτοπεποίθηση και δυναμισμό κάθε φορά που το φοράμε.

Το ίδιο λοιπόν ισχύει και για την Olivia Palermo. Το fashion icon της εποχής μας έχει ένα μπεζ λεπτό πουλόβερ που δύσκολα αποχωρίζεται. Για να αποφύγει όμως το βαρετό και συνηθισμένο αποτέλεσμα, κάθε φορά βρίσκει και από έναν διαφορετικό τρόπο να το συνδυάσει.

Μετακινήσου προς τα κάτω και πάρε ιδέες…

Η Olivia στην πρώτης της εμφάνιση το φόρεσε με μια δερμάτινη φούστα, biker boots κι ένα χρωματιστό φουλάρι. Κομμάτια που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας…

Σαν δεύτερο look προτίμησε ένα jacket σε military γραμμή και με folklore στοιχεία. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να δώσει ένα εντελώς διαφορετικό στιλ σε αυτό το basic τοπ.

Σε μια street style εμφάνιση την είδαμε να φοράει το ίδιο τοπ με jeans, leopard μπαλαρίνες και το αγαπημένο της μαύρο πανωφόρι.

Last but not least! Το μπεζ τοπ έγινε η ιδανική βάση για να “πατήσει” από πάνω ένα ιδιαίτερο γούνινο παλτό με prints.

Read More

And More