Η Pre – Fall συλλογή του Alexander Wang εμπνέεται από την ταινία Matrix και τιμάει τη γυναικεία φύση

Ο Alexander Wang παρουσίασε την Pre – Fall συλλογή του για το 2019 στο Brooklyn, με ένα εκπληκτικό show που ήταν εμπνευσμένο, ενώ παράλληλα τιμούσε, τις εργαζόμενες γυναίκες και τα party girls.

H new collection απαρτιζόταν από πολλά leather στοιχεία που θύμιζαν την ταινία Matrix και τη φουτουριστική αισθητική. Τα looks αποκτούσαν ξεχωριστό twist με τα stylish animal print μοτίβα και τα tweed jackets που επηρεάστηκαν από το κλασικό style του γαλλικού οίκου Chanel.

Ο δυναμισμός της γυναίκας εκφράστηκε μέσα από τα κοστούμια που είχαν oversized ώμους, τα loose πουλόβερ που συνδυάστηκαν με τις animal printed φούστες, καθώς και από το layering που απαρτιζόταν από φορέματα σε συνδυασμό με ζιβάγκο και πουκάμισο. Τα συγκεκριμένα stylings είναι κατάλληλα για τις downtown και off – duty εμφανίσεις της πολυάσχολης working woman.

Από τη συλλογή δεν έλειψαν οι ’80s επιρροές με τη δαντέλα και τα blazer dresses να κλέβουν την παράσταση. Sexy και ταυτόχρονα κομψά, έχουν αυτό το συνδυασμό που η καθεμία θα ήθελε να έχει στα looks της.

Τέλος, ο σχεδιαστής επέλεξε να εντάξει στις συλλογές του ένα πολύ ιδιαίτερο αξεσουάρ, την πετσέτα στο κεφάλι. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ σεταρίστηκε με urban looks και πιο city chic outfits.

Αυτό που θέλω να σου θυμίσω σε αυτό το σημείο, είναι ότι η πετσέτα είναι ένα μεγάλο fashion trend που έχουμε δει τις διάσημες και τα fashion girls να φορούν στις φωτογραφίες τους. Για παράδειγμα, η Rihanna σε ένα cover της Γαλλικής Vogue εμφανίστηκε με μία πετσέτα στο κεφάλι, φορώντας ένα κορμάκι και μία γούνα.

Επιπλέον, η Rita Ora προκάλεσε σάλο όταν εμφανίστηκε στα MTV Europe Music Awards με ένα μπουρνούζι και μία πετσέτα από την συλλογή Palomo Spain, ενώ η Emily Ratajkowski τη φόρεσε σε εάν post στο instagram με ένα ολόσωμο μαγιό.

Read More

And More