Η Priyanka Chopra έδωσε ένα εντελώς διαφορετικό ύφος στη midi φούστα

Η Priyanka Chopra απασχολεί πολύ έντονα τα μέσα τον τελευταίο καιρό, αφού ο γάμος της με το Nick Jonas πρόκειται να γίνει σε πολύ λίγο καιρό. Ενώ λοιπόν, όλοι ασχολούνται με το τι κάνει και που πάει, ο κόσμος της μόδας κι εμείς ασχολούμαστε με το μοναδικό της στιλ και τις τέλειες εμφανίσεις της.

Στην πιο πρόσφατη street style εμφάνιση που έκανε (λίγο μετά το pre wedding party της), η ίδια επέλεξε να φορέσει μια midi full skirt με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο που ξεφεύγει από το κλασικό στιλ που της δίνουμε εμείς συνήθως. Για την ακρίβεια τη συνδύασε με κομμάτια κλειδιά που κατά πάσα πιθανότητα έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και μπορείς να τα σετάρεις για να χαρείς τη midi φούστα σου σε μια πιο casual εκδοχή για βόλτες στην πόλη.

Ας δούμε αναλυτικά τι θα χρειαστείς για αυτό το look!

Κρατάς τη midi φούστα και σαν τοπ επιλέγεις το αγαπημένο σου oversized πουλόβερ. Βάζεις το μπροστινό του μέρος μέσα στη φούστα και αφήνεις το υπόλοιπο να πέσει χαλαρά. Σε πανωφόρι διαλέγεις ένα camel coat, μόνο που θα πρέπει να είσαι προσεκτική με το μήκος, αφού θα πρέπει να ξεπερνάει το μήκος της φούστας.

Σε παπούτσια φοράς sock boots, ενώ σε τσάντα μια mini tote. Όσον αφορά στα κοσμήματα, ένα ζευγάρι κρίκοι είναι πολύ οκ για αυτό το super cool ντύσιμο!

Read More

And More