Site icon TLIFE

Η Priyanka Chopra παντρεύτηκε: Όλες οι λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό νυφικό που φόρεσε

Η Priyanka Chopra ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Nick Jonas κι επιτέλους έχουμε φωτογραφικό υλικό από αυτήν τη μεγάλη στιγμή. Η στιλιστική εξέλιξη της ηθοποιού είναι ραγδαία, οπότε ήταν αναμενόμενο να μας αφήσει άφωνους με το νυφικό που επέλεξε για αυτήν τη σημαντική μέρα.

Ο designer που είχε την τιμή να σχεδιάσει το wedding gown και το κοστούμι του Nick, ήταν ο Ralph Lauren και όλοι περίμεναν να δουν τις δημιουργίες του μεγάλου σχεδιαστή φορεμένες από το ζεύγος. Το αποτέλεσμα δεν μας απογοήτευσε…

Για τον Nick δεν έχουμε να πούμε πολλά, παρά μόνο ότι φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα. Κομψό και διαχρονικό! Κακά τα ψέματα όμως, η Priyanka κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το χειροποίητο νυφικό που είχε κεντημένες πέρλες, μεταξωτά σατέν κουμπιά, έντονες διαφάνειες στο πάνω μέρος και γραμμή που κολάκευε απόλυτα τη σιλουέτα της.

Πηγές αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη επιλογή κρύβει ένα συγκινητικό μήνυμα. Για την ακρίβεια, πολλοί λένε ότι η Priyanka διάλεξε τον Ralph Lauren καθώς ο ίδιος είχε σχεδιάσει το look που φόρεσε ο Nick κι εκείνη στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση, στο κόκκινο χαλί του Met Gala.

Αυτό πρόκειται για ένα μεγάλο στοίχημα που έβαλε ο σχεδιαστής με τον εαυτό του (και κέρδισε φυσικά), καθώς μέχρι στιγμής τα μόνα νυφικά που είχε σχεδιάσει είναι της κόρης του και της ανιψιάς του. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν είχε την ίδια εμπειρία με άλλους σχεδιαστές σε αυτό το κομμάτι.

© 2024 tlife.gr