Save the date

Η πρόσκληση του οίκου Dior για το show που θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο fashion event της χρονιάς έχει ξεκινήσει.Το Dior show για τη συλλογή Cruise 2022, θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο την Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 21.00 (ώρας Ελλάδος), όπως ανακοινώνει ο Dior με την επίσημη πρόσκληση!

Η πρόσκληση έχει άρωμα ελληνικό, η επωνυμία  Christian Dior και τα στοιχεία της συλλογής (Athens Cruise 2022) είναι γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες που μιμούνται το αρχαίο ελληνικό αλφάβητο. Το πλαίσιο που περιβάλλει τις παραπάνω πληροφορίες αποδίδει με αφαιρετικό τρόπο τις λευκές και γαλάζιες λωρίδες της ελληνική σημαίας, αλλά και χαρακτηριστικά στοιχεία από την αρχιτεκτονική της Αρχαίας Ελλάδας, όπως οι κιόνες και τα κιονόκρανα. Στην πρόσκληση γράφει:“Ο οίκος Dior με χαρά σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την Cruise 2022 collection, που θα αποκαλυφθεί online την Πέμπτη 17 Ιουνίου, στις 20.00 (ώρα Παρισιού)”. Να τονίσουμε ότι το χρώμα που έχει επιλεχθεί για τις λέξεις “Cruise 2022 collection” είναι το μπλε. 

 

Η επιλογή της χώρας μας από τον Dior και την καλλιτεχνική του διευθύντρια Maria Grazia Chiuri, έγινε διότι συμπληρώνονται 70 χρόνια από τη φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει ο Christian Dior στην Ακρόπολη. Επίσης φέτος η Ελλάδα γιορτάζει 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, και ο οίκος επέλεξε να τιμήσει με αφορμή τη σημαντική επέτειο και την ελληνική παράδοση. 

Ετικέτες

Read More

And More