Η πρώτη βιώσιμη mini collection από την Intimissimi

Για τον εορτασμό των 10 χρόνων που συμπληρώνει φέτος το Recycle project της Intimissimi, το brand σχεδίασε μία mini collection για εκείνες που θέλουν να φοράνε εσώρουχα φιλικά προς το περιβάλλον, απολαμβάνοντας την αίσθηση των βιώσιμων υλικών, των οποίων τα συστατικά και η προέλευση είναι γνωστά.

Η Green Collection παρουσιάζεται για πρώτη φορά την άνοιξη/καλοκαίρι 2020. Ολοκληρώνοντας τη βασική συλλογή εσωρούχων, αυτή η σειρά με πιτζάμες και knitwear, είναι φτιαγμένη από πιστοποιημένα υλικά τα οποία και αναφέρονται σε σχετικό καρτελάκι.

Η Green Collection ξεχωρίζει για τη χρήση των υλικών με χαμηλό αντίκτυπο στο περιβάλλον, πιστοποιημένα από προμηθευτές για το κάθε είδος των υφασμάτων:- δαντέλα, που περιλαμβάνει Qnova® ανακυκλωμένο  πολυαμιδικό νήμα by Fulgar,  μια βιώσιμη ίνα από αναγεννημένες πρώτες ύλες. – μετάξι πιστοποιημένο by Bluesign® που εγγυάται μία αλυσίδα παραγωγής ινών με σκοπό τη βελτιστοποίηση του περιβάλλοντος.  – modal by Lenzing και μπαμπού, από ανανεώσιμες και βιώσιμες πηγές από ξύλο.

Καθένα από αυτά τα υλικά αναφέρονται πάνω στο καρτελάκι των ειδών μαζί με την  ποιότητα των ινών π.χ απαλότητα αλλά και πληροφορίες για το πλύσιμο ή το πόσο αναπνέει το ρούχο.

Η νέα αυτή συλλογή παρουσιάζει δυο σειρές εσωρούχων: The Garden Fairy, που αποτελείται από σετ εσωρούχων, κορμάκια και σλιπ με απαλό QNova® by Fulgar δαντέλα. Η σειρά Rare Beauty – δύο μοντέλα σουτιέν, Gioia και Sofia –, Brazilian knickers και ζαρτιέρες με την κομψότητα του Bluesign® πιστοποιημένου μεταξιού και της Q-Nova® by Fulgar δαντέλας.

Την συλλογή συμπληρώνουν nightwear και basic collection σε ύφασμα modal και micromodal, πιστοποιημένα by Lenzing, από ίνες μπαμπού.

Read More

And More