Η resort wear συλλογή MI-RŌ loves Sugarfree μόλις κυκλοφόρησε!

Η Sugarfree, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στον χώρο του swimwear και της ένδυσης, ανακοίνωσε πριν ένα μήνα την αποκλειστική συνεργασία της με το σχεδιαστικό δίδυμο MI-RŌ, Δημήτρη Μαστρόκαλο και Γιάννη Ράπτη. Και η πρώτη limited edition collection με την υπογραφή των κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών βρίσκεται ήδη στα καταστήματα!

Μία resort wear συλλογή που μας προκαλεί με την cosmopolitan αισθητική της να κάνουμε μια εντυπωσιακή βουτιά στο φετινό καλοκαίρι και φιλοδοξεί να μας ταξιδέψει εμπνέοντας τις επόμενες αποδράσεις μας. Κύριο χαρακτηριστικό των δημιουργιών είναι η φρεσκάδα και η έμφαση στο χρώμα. Ζωηρές αποχρώσεις και τολμηροί συνδυασμοί ενισχύονται με λαμπερές λεπτομέρειες και exotic μοτίβα και δημιουργούν μοναδικές εμφανίσεις με φόντο το εκθαμβωτικό λευκό του ελληνικού καλοκαιριού.

 

Ενσωματώνοντας πάντα το στοιχείο της θηλυκότητας -για το οποίο φημίζονται- οι σχεδιαστές δημιούργησαν δυναμικές σιλουέτες, κομψές και αισθησιακές συγχρόνως, με έξυπνα κοψίματα που κολακεύουν το γυναικείο σώμα και αναδεικνύουν τα δυνατά του σημεία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί αυτή η συνεργασία με την Sugarfree μάς έδωσε την ευκαιρία να εμπιστευτούμε από την κοσμοπολίτικη αύρα του ελληνικού καλοκαιριού και να δημιουργήσουμε πάνω σε ένα νέο για εμάς, αλλά αγαπημένο των γυναικών, κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Eίναι η πρώτη φορά που υπογράφουμε την δική μας συλλογή μαγιό. Και αποδεχθήκαμε αυτή την πρόκληση με ενθουσιασμό! Ανυπομονούμε να δούμε τις γυναίκες να τα φορούν στις παραλίες, στα πάρτι, στις εξορμήσεις τους" δήλωσαν οι σχεδιαστές.

Τη συλλογή μαγιό συμπληρώνουν αέρινα καφτάνια, πρακτικές τσάντες και νεσεσέρ, πετσέτες, αλλά και fun αξεσουάρ για τα μαλλιά. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι όλες οι γυναίκες μπορούν να έχουν σύμμαχο στο στυλ τους κάτω από τον καυτό ήλιο την υπογραφή MI-RŌ loves SUGARFREE.

#MiRoLovesSugarfree

Read More

And More