Η Retro Spring συλλογή της Parabita εμπνεύστηκε από τα 70’s

Η νέα ανοιξιάτικη Retro Spring συλλογή της Parabita είναι εδώ! Αποτυπώνει τη hippie μετάβαση των 60’s στην αρχή των 70’s ενώ τα πιο casual look είναι εμπνευσμένα από τα vibes που κυριαρχούσαν στη μέση της δεκαετίας.

Σε όλη τη συλλογή κυριαρχούν τα geo prints, το boho style τόσο σε φορέματα όσο και σε μπλούζες, μιας και αυτά είναι από τις πιο σημαντικές επιρροές της δεκαετίας του ‘70. Highlights της Retro Spring συλλογής είναι τα maxi φορέματα με γεωμετρικά print, οι boho style χρωματιστές μπλούζες με κεντήματα, τα λευκά denim και τα split end παντελόνια. Στη νέα συλλογή Retro Spring της Parabita κυριαρχεί το χρώμα της μέντας, το λιλά και το μωβ, δηλαδή κλασικές retro 70’s αποχρώσεις. Ο κλασικός ασπρόμαυρος συνδυασμός δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός, ούτε και τα γεωμετρικά μοτίβα της εποχής, ιδανικά για την ανανέωση της ντουλάπας κάθε γυναίκας που θέλει να ακολουθήσει το ανοιξιάτικο vibe.  Το retro casual παντελόνι με σκισίματα συνδυάζεται εύκολα με πολύχρωμα άνετα, αέρινα tops, αλλά και το geo print maxi φόρεμα που αναδεικνύει τις καμπύλες, φοριούνται πολύ εύκολα με μποτάκια ή καλοκαιρινά πέδιλα, αλλά και καθημερινά must-have sneakers.

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή Retro Spring συλλογή της Parabita περιλαμβάνει ρούχα που δεν περιορίζουν τις κινήσεις της σύγχρονης γυναίκας και ενισχύουν την καλή της διάθεση!

Η συλλογή είναι άμεσα διαθέσιμη στα καταστήματα Parabita
και το e-shop Parabita.com. Μην τη χάσετε!

Read More

And More