Η Rihanna σχεδιάζει χριστουγεννιάτικες κάλτσες!

Η Rihanna έχει ήδη στο ενεργητικό της αρκετές συνεργασίες με γνωστά brand ρούχων, αξεσουάρ, κοσμημάτων, καλλυντικών. Και σε όλες έχει καταφέρει να δώσει το προσωπικό της sytle. Έχει τη δύναμη να κάνει όλα αυτά που φοράει, σχεδιάζει ή μας προτείνει να δείχνουν απόλυτα cool.

Tο τελευταίο fashion item που μας λέει να αποκτήσουμε είναι ένα ζευγάρι “Thottie or Nice” κάλτσες για τα Χριστούγεννα. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε εν όψει των εορτών τη νέα της collection με την εταιρεία Stance.

Η συλλογή έχει εννέα διαφορετικά στυλ και περιλαμβάνει κάλτσες στο κλασικό ύψος αλλά και over-the-knee, όλες σε christmas mood και με ποικιλία χρωμάτων. Οι τιμές ξεκινάνε από 12€ και μπορείς να τις βρεις on line στο ο stance.com.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Rihanna σχεδίασε μια συλλογή με κάλτσες. Όσο και αν αυτό σου φαίνεται απίθανο, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε μια συλλογή με την Stance και τα κομμάτια εξαντλήθηκαν αμέσως. Σίγουρα το ίδιο θα γίνει και τώρα, ειδικά που είναι περίοδος που όλοι ψάχνουμε το τέλειο δώρο!

Read More

And More