Η Selena Gomez και η Emily Ratajkowski φόρεσαν τα ίδια πέδιλα. Ψήφισε την καλύτερη!

Η Selena Gomez και η Emily Ratajkowski φόρεσαν τα ίδια πέδιλα. Ψήφισε την καλύτερη! | tlife.gr

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Ο οίκος Jacquemus παρουσίασε πριν από λίγο καιρό τη συλλογή του για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2018. Ανάμεσα στα εκπληκτικά ρούχα και στα lux αξεσουάρ, ένα ήταν το fashion item που τράβηξε την προσοχή μας. Τα nude ή μαύρα πέδιλα με τα statement τακούνια. Για την ακρίβεια, δημιούργησε ένα ζευγάρι πέδιλα τα οποία όταν τα κοιτάς από μπροστά φαίνονται αρκετά minimal. Όταν τα βλέπεις όμως από το πλάι ή από πίσω αμέσως αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για ένα έργο τέχνης και όχι απλά για ένα παπούτσι.

Το ένα παπούτσι έχει σαν τακούνι μια κίτρινη μπάλα, ενώ το άλλο ξύλινα γεωμετρικά σχέδια. Πολύ cool, τολμηρό και στιλάτο!

Ερχόμαστε στο τώρα! Η Selena Gomez φαίνεται πως υπέκυψε στην μαγεία των συγκεκριμένων παπουτσιών και τα φόρεσε με ένα minimal LBD σε βραβεία γνωστού περιοδικού στο L.A. Ξεκάθαρα ήταν πολύ στιλάτη και τα συνδύασε άψογα.

Σύμφωνα με φωτογραφίες όμως, φαίνεται πως και η Emily Ratajkowski φόρεσε τα ίδια πέδιλα σε ένα event στο Παρίσι. Η ίδια τα συνδύασε με ένα λευκό shirt dress δίνοντας μια πιο urban αισθητική στο σύνολο.

Κι επειδή εμείς μπερδευτήκαμε λίγο και δεν ξέρουμε ποια το φόρεσε καλύτερα, πες μας τη δική σου γνώμη!

READ more