Η Solange είναι το νέο πρόσωπο του Calvin Klein

O Calvin Klein ξέρει πως να “μεταμορφώνει” τα ταλέντα της μουσικής σκηνής σε… μοντέλα για τις ιδιαίτερες καμπάνιες του! Πρόσφατα είδαμε να ποζάρουν για αυτόν οι: The xx, Young Thug, αλλά και ο Frank Ocean. Μην ξεχνάμε εξάλλου και την ξεχωριστή σχέση του Justin Bieber με το brand.

H Solange είναι η νέα του εμμονή και η πρωταγωνίστρια για την τελευταία denim add του. Η 31χρονη σταρ εμφανίζεται στην American label’s campaign, την οποία υπογράφει ο creative director του οίκου Raf Simons και φωτογραφίζει ο Willy Vanderperre.

Στη φωτογράφιση, η μικρή αδερφή της Beyonce, εμφανίζεται με denim looks αλλά και με τα iconic logo εσώρουχα του οίκου. H Solange δεν το κάνει όλο αυτό μόνη της, αλλά με την μουσική της “οικογένεια”. Έτσι στις φωτογραφίες ποζάρει μαζί με τις Blood Orange, την Kalela, την Caroline Polachek και τον Αdam Bainbridge. “Πολύ αγάπη στον Calvin Klein και στο Raf Simons που απαθανάτισαν εμένα και την “οικογένεια” μου”, έγραψε η μουσικός στο instagram της!

Με αυτήν την campaign ο oίκος εγκαινιάζει ένα νέο project όπου καλλιτέχνες που σχετίζονται με τη μουσική, το θέατρο και τον κινηματογράφο θα εμφανίζονται σαν family στις φωτογραφίσεις και αυτό θα είναι το νέο statement του brand.

Η πρώτη family είναι λοιπόν αυτής της Solange. Όλοι όμως αναρωτιόμαστε πως θα ήταν μια Calvin Klein campaign με την… αληθινή οικογένεια της σταρ!

Read More

And More