Site icon TLIFE

Η Sun of a Beach συνεργάζεται με την ιέρεια των prints Mary Katrantzou

Η Sun of a Beach συνεργάζεται με την ιέρεια των prints, Mary Katrantzou, δημιουργώντας τρεις πολυτελείς πετσέτες θαλάσσης για τη νέα resort capsule συλλογή, Mary Mare.

Mary Katrantzou X Sun of a Beach: Μία ξεχωριστή συνεργασία με άρωμα Ελλάδας, που ενώνει το ευρηματικό beachwear design με την ταξιδιάρικη διάθεση. Το Sun of a Beach επιλέχτηκε από την ιέρεια των prints, Mary Katrantzou, για να δημιουργήσει τρεις πολυτελείς πετσέτες θαλάσσης για την νέα resort capsule συλλογή της, Mary Mare.

Με έδρα το Λονδίνο, η καταξιωμένη, ελληνικής καταγωγής, fashion designer εκτοξεύτηκε στον διεθνή χώρο της μόδας, χάρη στο ιδιοφυές ταλέντο της πάνω στα εντυπωσιακά και πρωτότυπο μοτίβα και την απαράμιλλη αισθητική των ρούχων της, κερδίζοντας πολλά βραβεία και την αμέριστη αγάπη των απανταχού fashion lovers. Γεννημένη στην Ελλάδα, η Mary Katrantzou είναι θερμή υποστηρίκτρια των ελληνικών brands και των Ελλήνων σχεδιαστών, αλλά και πρέσβειρα του ελληνικού πολιτισμού γενικότερα, μέσα από τις συνεργασίες και τις δημιουργίες της. Επιλέγοντας το Sun of a Beach για τη δημιουργία πετσετών θαλάσσης για τη νέα της σειρά, Mary Mare, συνεχίζει αυτή την «παράδοση» στήριξης αξιόλογων ελληνικών εταιρειών.

Πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την αγάπη για το προσεγμένο σχεδιασμό, οι νέες Sun of a Beach πετσέτες θαλάσσης αποτελούν τον απόλυτο καλοκαιρινό «καμβά» για τα εμβληματικά patterns της συλλογής, Mary Mare. Διακοσμημένα με καρτ ποστάλ από λαμπερούς καλοκαιρινούς προορισμούς, όπως Σικελία, Σαιντ Τροπέ, Μόντε Κάρλο, Πορτοφίνο και φυσικά, Ελλάδα, το By the Beach Towel Postage Stamps αποθεώνει ένα από τα τρία βασικά prints της κολεξιόν. Σε άκρως καλοκαιρινές αποχρώσεις, το By the Beach Towel Orange Shells είναι ένα πανέμορφο κομμάτι με κοχύλια και κοράλλια,  που μεταφέρει τον κόσμο του βυθού στη στεριά! Τέλος, το Soak Up the Sun Black Shell Tornado Oversized Beach Towel εντυπωσιάζει με ένα καλειδοσκοπικό μοτίβο θαλασσινών κοχυλιών, που είναι τόσο arty, όσο και glam.

Εξαιρετικά απαλές και απορροφητικές, όλες οι πετσέτες είναι διπλής όψης, από 100% αιγυπτιακό βαμβάκι. Η μία όψη είναι από βαμβακερό καμβά και η άλλη από βαμβακερή ποπλίνα. Ανακαλύψτε τις στο www.sunofabeach.com

 

© 2024 tlife.gr