Η σχεδιάστρια Sophie Theallet αρνείται να ντύσει τη Melania Trump!

H πρώτος σχεδιάστρια που αρνείται να ντύσει τη Μελανία Τραμπ, μίλησε. Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκε χθες, η Sophie Theallet ανακοίνωσε ότι δεν θα ντύσει τη μελλοντική Πρώτη Κυρία και προέτρεψε και άλλους σχεδιαστές να ακολουθήσουν τα βήματά της. Σύμφωνα με το WWD, η ανοιχτή επιστολή της Theallet έλεγε:
“Ως κάποια που γιορτάζει και αγωνίζεται για την διαφορετικότητα, την ατομική ελευθερία και σεβασμό για όλους τους τρόπους ζωής, εγώ δεν θα συμμετάσχω με οποιοδήποτε τρόπο στο ντύσιμο της επόμενης πρώτης κυρίας. Η ρητορική του ρατσισμού, του σεξισμού και της ξενοφοβίας που εξαπέλυσε η προεδρική εκστρατεία του συζύγου της είναι σε αντίθεση με τις αξίες μου. Προτρέπω τους συναδέλφους σχεδιαστές μου να κάνουν το ίδιο. “
Η σχεδιάστρια υποστήριξε, «Ως οικογενειακή επιχείρηση,ο στόχος μας δεν είναι μόνο τα χρήματα. Εκτιμούμε την καλλιτεχνική ελευθερία μας και πάντα ταπεινά επιδιώκουμε να συμβάλλουμε σε ένα πιο ανθρώπινο, συνειδητό και ηθικό τρόπο ζωής.”

Στην προεκλογική εκστρατεία, η Μελανία Τραμπ φορούσε μια σειρά από Gucci, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren και Fendi κομμάτια που όλα ήταν αγορασμένα και όχι δοσμένα από τους ίδιους τους σχεδιαστές.

Η Theallet έχει ήδη ντύσει την Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα σε αρκετές περιπτώσεις, λέγοντας, «οι αξίες και η χάρη της είχαν πάντα απήχηση βαθιά μέσα μου.” Η σχεδιάστρια έληξε την ανοιχτή επιστολή της προς τη βιομηχανία γράφοντας, “Η ακεραιότητα είναι η μόνη μας αλήθεια και το μόνο μας νόμισμα.”

Read More

And More