Η Τατιάνα με εντυπωσιακή δημιουργία Spiros Stefanoudakis

Η Τατιάνα  Στεφανίδου παρευρέθηκε στην  τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Μία εκδήλωση που σηματοδοτούσε την έναρξη των επετειακών εορτασμών για την συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.

Με τον εκλεπτυσμένο της γούστο η Τατιάνα έκανε μία chic  εμφάνιση και εμείς σου έχουμε όλες τις στιλιστικές λεπτομέρειες.

Για αυτή την βραδιά η Τατιάνα εμπιστεύτηκε ένα καταξιωμένο Έλληνα σχεδιαστή τον Spiros Stefanoudakis, ο οποίος σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη και την περίσταση, μία custom made δημιουργία.

Ένα λευκό φόρεμα σε midi γραμμή, που η γνωστή παρουσιάστρια αγαπά και προτιμά στις εμφανίσεις, με τονισμένους ώμους και ομολογουμένως εντυπωσιακά μανίκια.

Ο Spiros Stefanoudakis έδωσε στο look μία statement λεπτομέρεια, με πλισέ ρεγκλάν μανίκια από μεταξωτή μουσελίλνα, και το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα elegant.

Mία ξεχωριστή δημιουργία με απόλυτο style και την Τατιάνα Στεφανίδου να κλέβει τις εντυπώσεις με την  κομψή επιλογή της που την συνδύασε με χρυσά αξεσουάρ, πέδιλα Casadei και clutch Jimmy Choo και κοσμήματα Imanoglou.

H Tατιάνα και ο Spiros Stefanoudakis έκαναν πολλές πρόβες, και εμείς σου έχουμε αποκλειστικά φωτογραφίες και backstage video από το τελικό feeting.

 

 

 

 

 

Read More

And More