Η Τατιάνα χαρίζει 3 υπέροχα Pink Woman δώρα! Πάρε μέρος στον διαγωνισμό

Η Τατιάνα χαρίζει 3 υπέροχα Pink Woman δώρα! Πάρε μέρος στον διαγωνισμό | tlife.gr

Christmas Giveaway!

Φέτος δεν κάναμε την μεγάλη χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση αλλά η Τατιάνα αποφάσισε να χαρίσει super δώρα στις αναγνώστριες του Tlife!

Ξεκινάμε λοιπόν με την Pink Woman και 3 super stylish fashion items που χαρίζει η Τατιάνα: ένα sequin φόρεμα, μία γούνα και ένα jacket που θα κερδίσουν 3 τυχερές!

View this post on Instagram

*κερδιζουν οι @lia_karkatzouli , @iamsandy_a & @riagataki *🎄Christmas Giveaway day 1🎄Φέτος παρέα με το αγαπημένο μου @tlifegr είπαμε αντί να κάνουμε την συνηθισμένη μας χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση, να χαρίσουμε δώρα, πολλά δώρα! Ξεκινάμε με αυτά τα υπέροχα και τόσο χριστουγεννιάτικα ρούχα από την @pinkwomanofficial ✨ 3 τυχερές θα κερδίσουν από ένα κομμάτι! Για να μπείτε στην κλήρωση θα πρέπει: 👉🏼 Να ακολουθήσετε @tatistefanidou @tlifegr & @pinkwomanofficial ⚡️ 👉🏼Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από την φωτογραφία κάνοντας tag 2 φίλες σας και γράφοντας ποιο από τα 3 προτιμάτε να κερδίσετε⚡️ Υ.Γ. Η κλήρωση θα γίνει στις 22/12 και εκείνη την ημέρα ξεκλειδώστε το προφίλ σας! Καλααααα Χριστούγεννα σε όλους 🎄🎄🎄

A post shared by Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) on

Μπες στο profile της Τατιάνας Στεφανίδου πάρε μέρος στο διαγωνισμό και που ξέρεις ίσως είσαι εσύ η τυχερή.

Η κλήρωση θα γίνει στις 22/12.

Καλααααα Χριστούγεννα σε όλους!

READ more