Η Triumph και η Ελένη Φουρέιρα δημιουργούν ένα τραγούδι αφιερωμένο στη γυναικεία δύναμη

Η Triumph και η Ελένη Φουρέιρα δημιουργούν ένα τραγούδι αφιερωμένο στη γυναικεία δύναμη | tlife.gr

Η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, και η Ελένη Φουρέιρα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια των μεγάλων επιτυχιών, με αφορμή την παγκόσμια πρωτοβουλία #TogetherWeTriumph με επίκεντρο τη στήριξη των γυναικών, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν ένα ΝΕΟ τραγούδι με τίτλο TRIUMPH αφιερωμένο στις γυναίκες που εμπνέουν η μία την άλλη και αλληλοϋποστηρίζονται!

Η Triumph μας καλεί όλους και όλες, να συμμετάσχουμε σε αυτήν την πρωτοποριακή πρωτοβουλία μπαίνοντας τώρα στο www.triumphsong.gr όπου μπορούμε να αφιερώσουμε το ΝΕΟ τραγούδι “TRIUMPH που ετοιμάζεται με ερμηνεύτρια την Ελένη Φουρέιρα, σε μια ή περισσότερες γυναίκες τις οποίες θαυμάζουμε και μας εμπνέουν, ενώ παράλληλα θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε πλούσια δώρα από την Triumph! Μια υπερτυχερή συμμετοχή θα έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί στο musicvideo του νέου τραγουδιού μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, 3 τυχεροί συμμετέχοντες θα έχουν τη χαρά να μοιραστούν το νέο τραγούδι με ενσωματωμένη τη δική τους μοναδική αφιέρωση, ενώ 10 ακόμα συμμετέχοντες θα κερδίσουν από ένα σετ εσωρούχων της επιλογής τους, από την υπέροχη συλλογή της Triumph.

Όπως τονίζουν οι εκπρόσωποι της Triumph, ενός brand που στηρίζει τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο δημιουργώντας μοναδικά εσώρουχα και καινοτομίες με γνώμονα τη γυναικεία υπόσταση, η καμπάνιαThe Triumph Song και το ΝΕΟ τραγούδι που ετοιμάζεται, στόχο έχει να εξυμνεί τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και διαδίδει το μήνυμα της συλλογικότητας. Άλλωστε, το ελληνικό κοινό έχει υποδεχθεί με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία Together We Triumph που αναδεικνύει τη σημασία της γυναικείας ενδυνάμωσης. Για αυτό και η Triumph αποφάσισε τη δημιουργία ενός τραγουδιού – σταθμό στη γυναικεία συλλογικότητα και αλληλεγγύη, με ladysinger την Ελένη Φουρέιρα.

Για περισσότερα από 130 χρόνια, η Triumph στηρίζει όλες τις γυναίκες, δημιουργώντας εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε μέγεθος και σωματότυπο, συμβάλλοντας στη γυναικεία αυτοπεποίθηση. Με εφαλτήριο τη δύναμη που απορρέει από τη γυναικεία συλλογικότητα, μια από τις πιο επίκαιρες αξίες που αξίζει να γιορτάζεται με κάθε ευκαιρία, η Triumph συνεχίζει και στηρίζει καθημερινά όλες τις γυναίκες που με τη σειρά τους στηρίζουν η μια την άλλη για να επιτύχουν τους δικούς μοναδικούς στόχους και οράματα, τιμώντας τις για την επιλογή τους να εμπνέουν και να εμπνέονται.

#TriumphSong
#TogetherWeTriumph
@TriumphLingerie

READ more