Η βαλίτσα της Πρωτοχρονιάς! Tι να πάρεις μαζί σου…

Η προετοιμασία για το ολιγοήμερο ταξίδι της Πρωτοχρονιάς είναι μια δύσκολη αποστολή! Χρειάζεσαι λίγα κομμάτια αλλά πολύ glam. Μικρό βάρος αλλά μια γενναία δόση στιλ!

Ο πρώτος και βασικός παράγοντας είναι ο προορισμός! Που θα πας; Στη Βιέννη; Στις Άλπεις; Στο εξοχικό του φίλου σου; Στους γονείς σου; Στους γονείς του; Κάθε προορισμός έχει και διαφορετικές εναλλακτικές αλλά σίγουρα κάποιους κοινούς παρανομαστές!

EXTRA TIPS:
-Η νύχτα της Πρωτοχρονιάς απαιτεί πολυτέλεια και glamorous εμφανίσεις! Δεν μπορείς να κουβαλήσεις τουαλέτα αλλά ένα μικρό φόρεμα με το ανάλογο ύφος θα βρει σίγουρα το χώρο του στη βαλίτσα σου!
-Ταξιδεύεις με αεροπλάνο; Θυμήσου ότι στη χειραποσκευή σου μπορείς να έχεις υγρά σκευάσματα με χωρητικότητα το πολύ 100 ml. Τα δοχεία θα τα τοποθετήσεις σε πλαστική, διάφανη σακούλα, μέγιστης χωρητικότητας 1 λίτρου ανά επιβάτη (θα σου δώσουν μια σακούλα στον έλεγχο χειραποσκευών). Πρέπει να ξέρεις ότι τα πρϊόντα που απαγορεύονται είναι νερό, ποτά, σιρόπια, αλοιφές, λοσιόν, λάδια, αρώματα σπρέι, τζελ όλων των κατηγοριών, υγρά συσκευασμένα υπό πίεση όπως αφρός ξυρίσματος -αποσμητικά, κρέμες και οδοντόκρεμα. Δεν θες να ξεμείνεις από οδοντόκρεμα ούτε να χάσεις το πανάκριβο άρωμα σου!
-Θα ταξιδέψεις με κάποια φίλη σου; Φρόντισε να μην πάρετε και οι δύο πιστολάκι για τα μαλλιά! Μπορείτε να μοιράσετε τα βάρη και να μοιραστείτε το περιεχόμενο από τις βαλίτσες σας!
-Είναι καλό να έχεις πάντα μια λίστα με τα πράγματα που Πάντα ξεχνάς! Γράψε σε ένα χαρτί και βάλ’ το στο νεσεσέρ σου! Σημείωσε ότι υπάρχει πιθανότητα να αφήσεις πίσω όπως υγρό για φακούς, γυαλιά ηλίου, ταυτότητα, κάλτσες…
-Είναι χειμώνα αλλά τα γυαλιά ηλίου είναι πάντα απαραίτητα! Ειδικά εάν κατευθύνεσαι προς κάποιο ορεινό προορισμό!
-Υπολόγισε ρεαλιστικά τα κομμάτια που θα χρειαστείς! Μην κουβαλάς παπούτσια, τζιν, πουλόβερ που δεν θα φορέσεις ποτέ!

-Βάλε στη βαλίτσα σου ένα εντυπωσιακό clutch για τις βραδινές σου εμφανίσεις και πάρε μαζί σου μια πρωινή τσάντα όπου μπορείς να χωρέσεις μικροπράγματα όπως γάντια, γυαλιά και ζώνες!

Θα χρειαστείς:

Φόρεμα Tally Weijl 19.05 ευρώ


Γάντια Αccessorize 34 ευρώ

Σκουλαρίκια Αlexi Αdriotti 14.90


Φούστα GAP 79.95 ευρώ


Ζώνη Αchilleas Αccessories 13.60 ευρώ


Παντελόνι Iso 39.50 ευρώ

Γόβες Nine Wess 88 ευρώ


Βραχιόλι Fullah Sugah by Skondras 4.90 ευρώ


Φόρεμα LAK 80 ευρώ

Κολιέ Maslinda.gr 44 ευρώ

Σακάκι VS 44 ευρώ


Read More

And More