Φόρεσε την ζακέτα σου όπως τα it girls!

Η ζακέτα είναι το πανωφόρι του φθινοπώρου και όλες την επιλέγουμε για τα πρώτα κρύα, αφού τα παλτό μάλλον δεν τα έχουμε κατεβάσει, και το denim jacket δεν είναι πια και τόσο ζεστό. Παρόλα αυτά σπάνια την σετάρεις σε πιο stylish τρόπους και συνήθως την έχεις στο μυαλό σου για πιο casual ντυσίματα.

Σήμερα θα δούμε μαζί 4 fresh τρόπους για να την φορέσεις ώστε να έχει μια άλλη εικόνα από αυτή που την έχεις συνηθίσει.

 

1.Mε tartan παντελόνι

Διάλεξε μία ζακέτα κοντά στις αποχρώσεις που έχει το παντελόνι σου και φόρεσε την με x large ζώνη στην μέση. Συμπλήρωσε το look με vintage bag και αν θες τόλμησε λευκά booties, αν και τα μαύρα είναι ok επίσης.

 

2.Mε zip culotte

Την αγαπημένη σου μαύρη zip culotte συνδύασέ την με ρομαντική μπλούζα και beige ζακέτα, πρόσθεσε loafers ή mary janes και μικρά χρυσά κοσμήματα.

 

3.Με mom jean

Επέλεξε μία λεπτή ζακέτα σε έντονο χρώμα, συνδύασε την με logo t-shirts και το mom jean σου. Βασική προϋπόθεση για αυτό το look να είναι λεπτή η ζακέτα και να μπαίνει μέσα από το jean σου. Flat shoes και bucket bag συμπληρώνουν άψογα αυτό σύνολο.

 

4.Mε lingerie dress

Είναι βράδυ και θες να βάλεις το μαύρο lingerie φόρεμά σου, δεν θες όμως το συνηθισμένο leather jacket. Θες κάτι πιο…! Εγώ θα σου πω τι και θα σου δείξω. Συνδύασέ το με την ζακέτα σου και λεπτά πέδιλα. Η απόλυτη εμφάνιση για ποτό και πολλά likes στο instagram!

Read More

And More