Η Zendaya συνεργάζεται με έναν μεγάλο οίκο και δημιουργεί για πρώτη φορά τη δική της capsule collection

Για τέσσερις σεζόν ο Tommy Hilfiger συνεργαζόταν με το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid, και λάνσαραν τις συλλογές “Tommy x Gigi” που όλος ο κόσμος της μόδας λάτρεψε. Τώρα λοιπόν, ο οίκος αποφάσισε να συνεργαστεί με ένα ακόμα διάσημο πρόσωπο, τη Zendaya, και να δημιουργήσουν μαζί τη συλλογή “Tommy x Zendaya” που θα κάνει το ντεμπούτο της στις 2 Μαρτίου στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

View this post on Instagram

#TOMMYNOW is headed to Paris!

A post shared by Tommy Hilfiger (@tommyhilfiger) on

Το brand έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο instagram που έδειχνε το μέρος όπου θα γίνει το show. Οι συλλογές της Gigi και του οίκου είχαν παρουσιαστεί σε πολλά μέρη όπως Λονδίνο, Μιλάνο, Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη, ενώ η συνεργασία του Tommy με τον Lewis Hamilton είχε λανσαριστεί για πρώτη φορά στη Σανγκάη. Τώρα ήρθε η ώρα να ταξιδέψει μαζί με τη Zendaya μέχρι τη γαλλική πρωτεύουσα.

Τον Οκτώβριο ο οίκος ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι η Zendaya θα είναι ambassador και co-designer, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να τη δούμε να πρωταγωνιστεί στη Spring – Summer καμπάνια του οίκου για το 2019.

Ο ίδιος ο Tommy Hilfiger δήλωσε το εξής: “Μου αρέσει να συνεργάζομαι με άτομα που θέλουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και εμπνέουν τις επόμενες γενιές να κάνουν το ίδιο. Η Zendaya είναι ένα global icon που χρησιμοποιεί τη μόδα για να κάνει δηλώσεις, ενώ ταυτόχρονα παραμένει πάντα ο εαυτός της. Η συγκεκριμένη capsule collection συγχωνεύει το στιλ της και το αμερικάνικο πνεύμα του οίκου”.

Read More

And More