Ηailey Baldwin-Bieber ή αλλιώς το κορίτσι με το πιο ωραίο street style!

Η Hailey Βaldwin είναι τόσο original και απολαυστική στις εμφανίσεις της, που δεν γινόταν να μην της αφιερώσω ένα ολόκληρο fashion θέμα. Πάντα εμφανίζεται με look που της ταιριάζουν απόλυτα και όλα έχουν κοινό παρανομαστή το stylish street style.

Έχει τον δικό της μοναδικό τρόπο να αποθεώνει ακόμη και ένα απλό …hoodie, ενώ το τέλειο σώμα της της δίνει την δυνατότητα να δείχνει so stylish ακόμη και με ένα… t shirt!

Tα τελευταία χρόνια στο πλευρό του Bieber απλά απογείωσε το προσωπικό της style και βρήκε το απόλυτο ταίρι της όχι μόνο στην ζωή!

Mέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα θα δούμε πως η Βaldwin έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πραγματικά αξιοπρόσεκτο style που θέλουμε να κάνουμε copy!

To denim style της αποτελείται από κομμάτια με 80’s αναφορές και jacket συνδυασμένα με hoodies.

Aν υπήρχε ένα άτομο που θα του δίναμε τον τίτλο ahleisure icon τότε σίγουρα αυτό θα ήταν η Βaldwin. Τέλειοι mix & match συνδυασμοί με βάση gym κομμάτια.

Grunge style με καρό πουκάμισα και σε x large μέγεθος συνδυασμένα με τα αγαπημένα της black jean.

Το gym style της είναι τόσο ωραίο που γίνεται το σωστό look για όλη την ημέρα. Κολάν ή φούτερ με κουκούλα σε σένα θυμίζουν γυμναστήριο η Hailey τα έχει κάνει να δείχνουν so cool.

Crop top, ε ναι με τέτοιο σώμα και εγώ μόνο crop top θα φορούσα απλά η Ηailey “ορκίζεται¨στα gym top ακόμη και για τα urban σύνολα της.

Όσο πιο φαρδύ τόσο πιο σωστό, το jacket είναι πάντα τεράστιο σε έντονο χρώμα και ίσως από την ντουλάπα του Justin.

Ένα hoodie αρκεί, σε μέγεθος που καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα η Βaldwin το έχει καθιερώσει σαν ένα από τα αγαπημένα της daily look.

Μetallic στοιχεία που δίνουν λάμψη στις βραδινές εμφανίσεις της, συνήθως τα συνδυάζει με basic χρώματα.

Μini φορέματα που δεν θα τολμούσες ούτε στο ρεβεγιόν η Βaldwin τα φοράει με τον πιο basic τρόπο, συνδυασμένα με fur loafers το πρωί στην πόλη.

Τα πόδια αυτά είναι ατελείωτα και η Hailey ξέρει πως να το υπογραμμίζει, shorts και pvc πέδιλα για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Νeon colors, από τα πιο δύσκολα trends που η Hailey του έχει δώσει ένα urban ύφος αφού τα επιλέγει συχνά και πάντα με τέλειο τρόπο.

Λατρεύει τα κουστούμια και ακόμη και αν καλύπτουν το υπέροχο σώμα της δείχνει so stylish όταν τα επιλέγει.

Πουλόβερ!Αγαπημένα για τον χειμώνα σε έντονα χρώματα και oversized.

Statement κομμάτια που θα κάνουν την διαφορά! Top ή jacket που αναρωτιέσαι τι είναι που το αγόρασε πως το φόρεσε τόσο cool!

Aγαπάει το καρό καιρό πριν γίνει trend και το επιλεγεί τόσο σε παντελόνια όσο και σε total look.

Μαγιό με ψηλό κόψιμο και tiny bra που συνδυάζει με net top για τα καλοκαιρινά της look.

 

 

Read More

And More