Chic & Stylish

Ηappy Ever After: Πώς θα οργανώσεις τον γάμο ή τη βάφτιση των ονείρων σου

Μόνο χαμόγελο πρέπει να ζωγραφίζεται στα πρόσωπα κάθε ανθρώπου που ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο του ή να βαφτίσει το παιδί του. Παρόλα αυτά η όλη διαδικασία απαιτεί χρόνο και οργάνωση, που πολλές φορές σε αποσυντονίζουν και σε αγχώνουν! Ο γάμος και η βάφτιση είναι μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή μας, οπότε θέλεις τη βοήθεια κάπου ειδικού με πείρα, με άποψη, με υψηλή αισθητική, με λύσεις και προτάσεις. Θέλεις ένα team που θα καταλάβει τι σκέφτεσαι και θα το κάνει πραγματικότητα.

Η Βέρα Τριανταφυλλοπούλου και η Μαριάvνα Τυφούδη, ιδιοκτήτριες του Happy Ever After είναι οι ειδικές που ψάχνεις για τη μεγάλη μέρα! Είναι οι άνθρωποί σου, οι καλές νεράιδες που θα αναλάβουν να πραγματοποιήσουν όλα όσα ονειρεύεσαι… Δύο κυρίες που θα θέσουν την εμπειρία και τη δημιουργικότητά τους στη διάθεσή σου! 

 

Σε έναν ζεστό χώρο με πολύ γούστο θα βρεις ιδιαίτερες προτάσεις για τις πιο ξεχωριστές στιγμές σου! Μπομπονιέρες, προσκλητήρια, στέφανα, καράφες, δίσκοι, ποτήρια, λαμπάδες, σετ βάπτισης (λαμπάδα, βαλίτσα/κουτί, λαδόπανα – πετσέτες, λαδοσέτ), βαπτιστικά ρούχα και παπούτσια, μαρτυρικά… Όλα εξαιρετικής ποιότητας, υψηλής αισθητικής και σε προσιτές τιμές.

Αυτό όμως που κάνει το Happy Ever Αfter διαφορετικό είναι η ζεστασιά των ιδιοκτητριών που τη νιώθεις από την πρώτη στιγμή. Αυτός είναι και ο λόγος που το Ηappy Ever Αfter κατάφερε με το πέρασμα του χρόνου να αγαπηθεί,  αφού όσοι το επισκέπτονταν ανακάλυπταν ξεχωριστές χειροποίητες δημιουργίες, νέες ιδέες, προτάσεις και υπηρεσίες, ποιότητα, εξυπηρέτηση και φυσικά πολύ… χαμόγελο και διάθεση.
Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός του… Να έρχεστε πελάτες και να φεύγετε φίλοι!

Εμείς συνομιλήσαμε με τις ιδιοκτήτριες και θέσαμε όλα αυτά που θέλεις να ρωτήσεις πριν οργανώσεις το γάμο ή τη βάφτιση των ονείρων σου!

-Η προετοιμασία ενός γάμου ξεκινάει αμέσως μετά την πρόταση; Πόσο καιρό πριν το γάμο είναι καλό να ξεκινήσει η προετοιμασία ώστε να μην αγχωθούμε;
Η πολυετής εμπειρία μας, μας έχει δείξει ότι υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις, στο πόσο σύντομα μετά την πρόταση ξεκινάει η προετοιμασία, καθώς η πρόταση, στην ουσία αποτελεί την εκκίνηση για τη συζήτηση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Πού θα γίνει ο γάμος, πότε θα γίνει, αν θα είναι πιο κλειστός, πιο ανοιχτός, τι στυλ θα έχει. Οπότε και το πότε τελικά θα αρχίσει να προετοιμάζεται, αυτό που αποτελεί την τελική απόφαση του ζευγαριού για το γάμο του, ποικίλει αρκετά. Εμείς συστήνουμε σε γενικές γραμμές να ξεκινήσει το ζευγάρι την προετοιμασία για τον γάμο του ένα χρόνο πριν για να μην πιέζεται και ενδεχομένως να καταλήξει σε βιαστικές επιλογές που δεν το ικανοποιούν απόλυτα. Με αυτόν τον τρόπο το ζευγάρι θα έχει κάνει πραγματικότητα αυτό που ονειρεύτηκε για τον γάμο του, από την εκκλησία, την τοποθεσία που θα διασκεδάσουν μετά, μέχρι το στυλ και γενικότερα το είδος της γαμήλιας εμπειρίας που θέλει να βιώσει.

 

 

 

-Ποιες είναι πρώτες κινήσεις που πρέπει να κάνει μία νύφη;
Παρόλο που η γαμήλια τελετή και όλη αυτή η μέρα, θεωρείται η μέρα της νύφης, δεν μπορεί να είναι μόνο δικός της όλος ο προγραμματισμός, ούτε οι κινήσεις. Μετά από συζήτηση με τον μελλοντικό της σύζυγο, καλό είναι να καταλήξουν στον τύπο του γάμου που ονειρεύονται και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην εύρεση της εκκλησίας, του χώρου που θα φιλοξενήσει την δεξίωση ή το πάρτι τους

Με βάση το στυλ, το ύφος, τα χρήματα που θέλει να διαθέσει, το ζευγάρι θα χρειαστεί να καταλήξει σε επιλογές νυφικού, και φυσικά όλων των προϊόντων που εμείς στο Happy Ever After δημιουργούμε και επιμελούμαστε. Μπομπονιέρες, προσκλητήρια, σετ κουμπάρου (στέφανα, λαμπάδες, καράφα, δίσκο ποτήρι), ανθοστολισμό και candy bar. 

 

 

-Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ώστε να οργανώσει τον γάμο των ονείρων της;
Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει με σειρά προτεραιότητας είναι: η επιλογή της εκκλησίας, ο ορισμός της ημερομηνίας της τελετής και ο χώρος που θα φιλοξενήσει την δεξίωση ή το πάρτι, ο καθορισμός του budget που θέλει να διαθέσει, η λίστα των προσκεκλημένων, ο φωτογράφος, η επιλογή του νυφικού και τα ρούχα του γαμπρού, η επιλογή των κουμπάρων και τα δώρα τους, το ταξίδι του μέλιτος. Στη συνέχεια απευθύνεται σε εμάς, προκειμένου να ρυθμίσει όλα τα απαραίτητα όπως προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βιβλίο ευχών, σετ κουμπάρου (στέφανα, καράφα, δίσκο, ποτήρι, λαμπάδες) καθώς και τον στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης.

-Ποιες είναι οι παγίδες που πρέπει να αποφύγει;
Η βασική παγίδα που πρέπει να αποφύγει είναι να μην επηρεάζεται από τρίτους. Θα πρέπει να ακολουθεί όσο περισσότερο γίνεται τις προτιμήσεις τις δικές της και του συντρόφου της. Αυτή η μέρα είναι στην ουσία δική τους και καλό θα ήταν να εκφράζει αυτά που τους αρέσουν, να μεταφέρουν κομμάτια της δικής τους προσωπικότητας και του πως ονειρεύονται το δικό τους “μαζί” από  εδώ και στο εξής.

-Σύμφωνα με την εμπειρία σας ποια είναι η κίνηση κλειδί που πρέπει να κάνει μία νύφη;
Το κλειδί της επιτυχίας είναι να αποβάλλει όσο το δυνατόν περισσότερο το άγχος της και να επιλέξει επαγγελματίες που ειδικεύονται χρόνια στον χώρο και που μπορούν να δώσουν χρήσιμες συμβουλές, να βοηθήσουν να αποφευχθούν λάθη και παραλείψεις και κυρίως να υλοποιήσουν τις επιθυμίες της με το λιγότερο δυνατόν κόστος και κυρίως χωρίς κούραση. Η μέρα του γάμου ενός ζευγαριού είναι η γιορτή της δικής τους αγάπης και είναι μοναδική. Το Happy Ever After μπορεί να βοηθήσει στην υλοποίηση όλων αυτών των “λεπτομερειών” που είναι όμως το απαραίτητο συστατικό για να κάνουν τον γάμο της ξεχωριστό. 

 

-Πόσο καιρό πριν πρέπει να ξεκινήσει η οργάνωση μιας βάφτισης;
Η βάπτιση είναι σημαντικό γεγονός για ένα ζευγάρι και για αυτό θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες τουλάχιστον 6 μήνες πριν. Με τη βοήθεια μας εδώ στο Happy Ever After, η βάφτιση μπορεί να μετατραπεί σε μια πολύ όμορφη εμπειρία για το ζευγάρι και το μωρό τους. Προσφέρουμε μια πολύ μεγάλη ποικιλία από μπομπονιέρες, προσκλητήρια, σετ νονού (ρούχο, παπούτσι, κουτί, λαμπάδα, λαδοσετ, λαδόπανα -εσώρουχα-πετσέτες και μαρτυρικά) και επίσης αναλαμβάνουμε τον στολισμό της κολυμπήθρας και της εκκλησίας, και την δημιουργία του πιο αξέχαστου candy bar με χειροποίητα προϊόντα. 

 

-Τι θα συμβουλεύατε μία μαμά που διοργανώνει μία βάφτιση;
Η μαμά που διοργανώνει τη βάφτιση του παιδιού της, μπορεί να έρθει σε εμάς, να μας μιλήσει για το παιδί, τις προτιμήσεις της σε στυλ, σε ύφος και σε χρώματα, και εμείς θα της προτείνουμε ολοκληρωμένες, χειροποίητες, και custom made προτάσεις. Η μεγάλη ποικιλία μας σε ιδέες και προτάσεις καθώς και η αγάπη μας στη λεπτομέρεια, κάνουν την βάφτιση του παιδιού σας ξεχωριστή τόσο στον φωτογράφο που θα την αποθανατίσει όσο και στους καλεσμένους που θα παραβρεθούν.  

 

 

-Ποια είναι τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνει μια μαμά για να οργανώσει την βάφτιση του παιδιού της;
Τα απαραίτητα βήματα είναι τα εξής: η επιλογή της εκκλησίας και της ημερομηνίας που θα γίνει η τελετή, ο χώρος που θα προσφέρει φαγητό ή κέρασμα στους καλεσμένους της, η λίστα των προσκεκλημένων, ο φωτογράφος καθώς επίσης τα προσκλητήρια και η αγορά βαπτιστικών ειδών όπως τα ρούχα του μωρού, τα παπούτσια του, η λαμπάδα, το κουτί, το λαδοσετ και τα μαρτυρικά. Επίσης, πολύ σημαντικά είναι η επιλογή του στολισμού της εκκλησίας και της κολυμπήθρας και η οργάνωση του candy bar. Σε όλα αυτά το Happy Ever After, μπορεί να την συμβουλεύσει και να την βοηθήσει να επιλέξει αυτά που είναι κατάλληλα για το παιδί της και για την ίδια, ώστε να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

-Μπορεί μια νύφη ή μια μητέρα απλά να απευθυνθεί σε εσάς και να “ξεγνοιάσει”;
Κύριο μέλημα μας, είναι κυρίως αυτό. Οι προτάσεις μας μπορούν να προσφέρουν την ασφάλεια και την διαβεβαίωση ότι μια από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής της θα οργανωθεί όπως ακριβώς επιθυμεί. Ακόμα και στις πιο απαιτητικές νύφες ή μητέρες, εμπνέουμε τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη που χρειάζονται, ώστε να αφεθούν στο αποτέλεσμα που θα τις ενθουσιάσει.

-Πόσο εύκολο είναι να αντιληφθείτε την “αισθητική” κάθε γυναίκας;
Σε αυτό συμβάλλουν πολλοί παράγοντες που μας βοηθούν. Οι στοχευμένες ερωτήσεις μας και οι απαντήσεις που παίρνουμε, η μεγάλη μας εμπειρία, η παρατηρητικότητα μας και η αγάπη μας για τη λεπτομέρεια, μας επιτρέπουν να καταλάβουμε πολύ καλά το προσωπικό γούστο και τις επιθυμίες της κάθε γυναίκας που μας εμπιστεύεται.

-Που σας βρίσκουμε;
Το κατάστημα μας, Happy Εver after, βρίσκεται στην Αθήνα, κυριολεκτικά μέσα στην καρδιά της πόλης. Είμαστε πολύ κοντά στους σταθμούς του μετρό στο Σύνταγμα και το Μοναστηράκι.

Μπορεί κανείς να μας βρει στην διεύθυνση: Ρόμβης 22, Σύνταγμα, τηλέφωνο: 2103222194 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση happyever.gr

Φωτογραφίες- Πέτρος Χόντος