Ιδέες για να απογειώσεις φέτος το total white σύνολο σου!

Βρισκόμαστε και επίσημα στην μέση του καλοκαιριού, τα ανοιχτά χρώματα  μονοπωλούν τις εμφανίσεις μας και το λευκό  γίνεται το look της ημέρας. Αυτή την περίοδο το total white φοριέται πολύ και όχι τυχαία. Το συγκεκριμένο χρώμα έχει τη μαγική ιδιότητα να δίνει λάμψη στο αποτέλεσμα και να αναδεικνύει το μαύρισμα. Είναι εύκολο να το συνδυάσεις και έχει πάντα ένα chic αποτέλεσμα αρκεί να το φορέσεις σωστά.

Το φοράς κάθε χρόνο. Είμαι σίγουρη για αυτό! Και πολλές φορές σε total look, έτσι ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα αφιέρωμα σε αυτό το style με την βοήθεια των πιο στιλάτων κοριτσιών  που θα μας δείξουν ιδέες ώστε να το φορέσεις φέτος με μοναδικό τρόπο ώστε  να μην θυμίζει σε τίποτα το περσινό σύνολο.

Το total white είναι το ζητούμενο μας για άλλη μία σεζόν, οπότε μετακινήσου προς τα κάτω δες τα σύνολα και πάρε στιλάτες πληροφορίες για να απογειώσεις φέτος τος total white look σου με βοήθεια από τις πιο στιλάτες fashion influencers.

@ayling_koenig

Το λευκό σου tank top συνδυάζεται με ένα αέρινο παντελόνι και πολλά χρυσά κοσμηματα ενώ η chain bag δίνει σε αυτό το city σύνολο το posh στοιχείο που χρειάζεται.

@monikaainleydlv

Συνδύασε ένα κλασικό λευκό πουκάμισο με μία λευκή τζιν βερμούδα που ίσως έχεις φτιάξει και μόνη σου από ενα παλιό τζιν παντελόνι σου. Εδώ οι sliders είναι το ιδανικό παπούτσι και σίγουρα μια ωραία raffia bag.

@aninebing

Eνα σοφιστικέ σύνολο με λευκό σακάκι και λευκό shorts που θα σε ανανεώσει και θα φορέσεις ξανά κομμάτια που έχεις με άλλο αέρα.Ιδανικά σε top συνδύασε ένα lingerie και medium heel πέδιλα.

@caroldaur

Τα πλεκτά καλοκαιρινά σύνολα ειδικά όταν είναι λευκά δίνουην ένα so chic ύφος στην εμφάνιση σου. Συνδύασε τα με mules και διακριτικά κοσμήματα σε μία εμφάνιση που αξίζει να δοκιμάσεις.

@_jeanettemadsen_

Το silk φόρεμα σου που έχει λευκό χρώμα συνδυάζεται άψογα με pvc muels και δημιουργείς ένα day to night σύνολο με seventies αναφορές που μας αρέσει πάρα πολύ.

@leoniehanne

Φόρεσε το κλασικό mini φόρεμα σου με tan mules και έτσι δώσε ένα εφέ για πιο μακριά πόδια ενώ μπορείς αλλάζοντας την τσάντα να έχεις δύο σύνολα, με clutch για βράδυ με chain bag για πρωί.

@wethepeoplestyle

Στην παραλία συνδύασε ένα λευκό shorts με λευκό πουκάμισο που θα δέσεις σε κόμπο μπροστά και θα έχεις έτσι μία εμφάνιση που μπορείς να φορέσει όλη μέρα στις διακοπές σου και να είσαι απόλυτα stylish.

@naaomiross

Tα κουμπιά είναι μεγάλη τάση και φέτος στα καλοκαιρινά σου ρούχα, ένα λευκό set με φούστα και top που έχει κουμπιά συνδυάζεται τέλεια με flat mules και έχεις το απόλυτο day look για το καλοκαίρι αυτό.

@vikyandthekid

Ένα σύνολο που σίγουρα θα φορέσεις και το φθινόπωρο, λευκό άνετο παντελόνι με πλεκτό top που γίνεται και off shoulder συνδυασμένα με styish mules.

@weworewhat

Αγαπημένο σύνολο για πολλά likes στο instatgram, μακριά φούστα και crop top με μεγάλα μανίκια που θα φορέσεις απόγευμα στο νησί ή καλεσμένη σε γάμο και θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

 

Read More

And More