Ηello September!Tα κομμάτια που θα χρειαστείς αυτόν τον μήνα

Καλό μήνα!Ο Σεπτέμβριος μόλις μπήκε και ξεκίνησε επίσημα και η φθινοπωρινή περίοδος. Τέλος το καλοκαίρι, σιγά σιγά επιστρέφουμε πίσω στην πόλη και βεβαίως μία νέα σεζόν ανοίγεται μπροστά μας. Τον μεταβατικό αυτό μήνα αφήνουμε πίσω τα holiday σύνολα και βάζουμε πιο city look στην ζωή μας!

Δεν θέλω να αγχώνεσαι αλλά να έχεις την καλύτερη διάθεση, εγώ έκανα ήδη για σένα μία βόλτα στο Instagram και βρήκα μερικά κομμάτια κλειδιά για την εποχή αυτή,  που ίσως και να έχεις ή μπορείς εύκολα να αποκτήσεις. Πρόκειται για σύνολα με έμφαση στην άνεση και το casual style που θέλουμε τώρα, διότι αφήνουμε πίσω μας  τις διακοπές οπότε  η επιστροφή στην καθημερινότητα θα είναι λίγο δύσκολη, άρα ας έχουμε ένα χαλαρό ντύσιμο στην αρχή!

@belenhostalet

Denim is back! Αν όχι τώρα τότε πότε, τα τζιν θα σε βολέψουν πολυ, παντελόνια και μπουφάν αλλά αν θες και μία αλλαγή άφησε τα μπλε και φόρεσε γκρι μαύρα ή και λευκά τζιν για να ανανέωσεις τα denim look σου πίσω στην πόλη.

@moderosaofficial

Τα πουά φορέματα θα πάρουν την θέση των floral δίνοντας με μία κίνηση σοφιστικέ ύφος στο σύνολο σου.

@_jeanettemadsen_

Φόρεσε την ποδηλατική σου βερμούδα με ένα χαλαρό cargo πουκάμισο και σανδάλια για βόλτες στην πόλη τώρα.

@alisontoby

Τα τζιν αλλάζουν γραμμή και χρώμα, φαρδαίνουν και γίνονται σκούρα μπλε για την νέα σεζόν!

@tineandreaa

Το πουκάμισο που φορούσες στην παραλία θα το συνδυάσεις τώρα με cargo παντελόνια ή μπεζ υφασμάτινα και σανδάλια για την επιστροφή σου στον πόλη.

@leiasfez

Το σορτσάκι σου παραμένει στα must have αλλά θα το φορέσεις με ελαφριά πλεκτά αν αρχίσει να κάνει κρύο μέσα στον Σεπτέμβρη και sneakers.

@aninebing

Η satin φούστα αποτελεί την πιο stylish επιλογή για το γραφείο αλλά και για ένα κάλεσμα. Οι γήινες αποχρώσεις θα απογειώσουν ατυό το look τώρα.

@pernilleteisbaek

Φθινόπωρο χωρίς μαρινιέρα δεν γίνεται, συνδύασε την με λευκό τζιν για τα φθινοπωρινά απογεύματα στην πολη.

@ariviere

Το γιλέκο παραμένει ψηλά και αυτόν τον μήνα στα must have και αν το συνδυάσεις με παντελόνι έχεις σίγουρα ένα very cool look!

@_jessicaskye

Oversized πλεκτά γιλέκα με παντελόνια σε loose γραμμή και σανδάλια θα δημιουργήσουν τα new season σύνολα γαι μέσα στην πόλη!

@olivecoke

Το μαύρο σου φόρεμα φοριέται τον Σεπτέμβριο με φούτερ σε γκρι χρώμα και platform σαγιονάρες.

 

 

 

Read More

And More