ilias LALAoUNIS: Το γούρι και το χριστουγεννιάτικο στολίδι του οίκου για το 2014!

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων πλησιάζει και o ­­οίκος κοσμημάτων ilias LALAoUNIS σχεδιάζει το φετινό γούρι και χριστουγεννιάτικο στολίδι. Πηγή έμπνευσης η διπλή σπείρα και το άπειρο που συνδυάζουν την έννοια του κοσμήματος μαζί με την ευχή για δημιουργία και αρμονία στις ζωές των αγαπημένων μας προσώπων. Ένα κομψό, μοντέρνο και παράλληλα παραδοσιακό δώρο για τις γιορτές, το κάθε κόσμημα μεταφέρει το μήνυμα του για το 2014: Μέσα από την εσωτερική αναζήτηση και αυτοβελτίωση να αφήσουμε το δικό μας θετικό αποτύπωμα στον κόσμο για το νέο έτος!

Το γούρι/Η διπλή σπείρα

/

To γούρι για το 2014 του ilias LALAoUNIS εμπνέεται από σφραγιδόλιθο της Ύστερης Μινωικής περιόδου που βρέθηκε στην Κνωσσό. Η αέναη κίνηση της διπλής σπείρας συμβολίζει τη συνεχή ροή ανάπτυξης και θετικής εξέλιξης της ζωής και μας ωθεί να την ακολουθήσουμε.
Η διπλή σπείρα διατίθεται σε χρυσό 18Κ, ασήμι 925ο είτε στο συνδυασμό χρυσού με ασήμι.

Γούρι διπλή σπείρα σε χρυσό 18Κ τιμή 195€
Γούρι διπλή σπείρα ασημένιο 925° τιμή 50€
Γούρι διπλή σπείρα από ασήμι 925° και χρυσό 18Κ 135€
Γούρι διπλή σπείρα από χρυσό 18Κ με λευκά και μαύρα διαμάντια

Το στολίδι/To άπειρο

/

Η αέναη κίνηση του απείρου που συμβολίζει την συνεχή ροή ανάπτυξης και θετικής εξέλιξης της ζωής και μας ωθεί να την ακολουθήσουμε, αποτυπώνεται σε ένα στολίδι για το δέντρο ή ένα περίτεχνο βραχιόλι από ορείχαλκο.

Χριστουγεννιάτικο στολίδι για το δέντρο και βραχιόλι – Άπειρο από ορείχαλκο – τιμή € 45 και 40€ αντίστοιχα.

Αθήνα: Πανεπιστημίου 6 και Βουκουρεστίου, τηλ. 210 3624354
Golden Hall
Κηφισιά: Παπαδιαμάντη 7
Paris-New York-Geneva-Zurich

Read More

And More