Incas, Αιγύπτιες θεές, επικά κοσμήματα και ένας γορίλας… στο show του Ζούλια!

To show του Βασίλη Ζούλια έγινε χθες το βράδυ σε έναν industrial χώρο και ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα με πλήθος κόσμου να έχει τιμήσει τον καταξιωμένο σχεδιαστή.

Η έναρξη ήταν εντυπωσιακή.

Ένας γορίλας περπάτησε στην πασαρέλα με μουσική που θύμιζε ταινίες του παλιού Hollywood, το φως κόκκινο και όλα μας προετοίμασαν για το amazing show που ακολούθησε.

Με έμπνευση από τους αρχαίους πολιτισμούς της Ελλάδας των Incas, Aztects αλλά και της Αιγύπτου ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος,  δημιούργησαν ένα σύμπαν με spiritual πολυτέλεια,το show ονομάστηκε «Νovus Ordo Seclorum» που σημαίνει «νέα τάξη στους αιώνες» ,και θέλει να μας επανασυνδέσει με το παρελθόν, τις ρίζες μας και να φέρει ξανά στην ζωή μας τις πιο μεγάλες αξίες: την κουλτούρα και την ενότητα.

 

O Zoύλιας σχεδίασε μία capsule collection, κυριολεκτικά out of the box, καθόλου συμβατικά υφάσματα αλλά ψάθα μόνο σε έντονα χρώματα που θυμίζουν tribal μοτίβα, τα οποία συνδύασε άψογα με την συλλογή με epic κοσμήματα, που δημιούργησε ο Κονδυλάτος αποκλειστικά για το show αυτό!

Όγκοι, statement μανίκια, υπέροχοι χρωματικοί συνδυασμοί, κοσμήματα πάνω στα ρούχα, κάπες αλλά και φορέματα που μένουν πιστά στο ύφος του σχεδιαστή που τώρα έχουν μία νέα υφή!

Τα κοσμήματα του Koνδυλάτου, εντυπωσιακά με eco υλικά και συνδυασμούς που σε ταξιδεύουν σε μακρινούς πολιτισμούς έδινα στα σύνολα το περιπετειώδες στοιχείο που ολοκλήρωνε άψογα αυτή την συλλογή!Το κόσμημα γίνεται πρωταγωνιστής με ζωντανά χρώματα και τη λάμψη του επιβλητικού χρυσού να κυριαρχεί ενώ οι πλούσιες δημιουργίες του ταλαντούχου σχεδιαστή κοσμημάτων φάνηκε να ακροβατούν περίτεχνα μεταξύ μόδας και τέχνης γεφυρώνοντας τους δύο κόσμους.

Ο Βασίλης Ζούλιας τόλμησε και μας παρουσίασε κάτι εντελώς νέο, μας ταξίδεψε και μας μάγεψε, για μία ακόμη φορά μας θύμισε τι σημαίνει δημιουργώ μόδα!

 

Φωτογραφίες- Πέτρος Χόντος

Read More

And More