Indashio, de.bour, Ippolito, Melissa Diamanti: τι είδαμε χτες στα catwalks του AXDW

H χθεσινή βραδιά ήταν η τελευταία για την Athens Xclusive Designers Week! H υπέροχη γιορτή της μόδας έκλεισε με τα shows των Indashio, de. bour, Ippolito, και Μelissa Diamantidi. Σου μεταφέρουμε όλα όσα είδαμε!

Indashio

Το show που έδωσε ο Νεοϋορκέζος σχεδιαστής, λίγες μέρες μετά την επίδειξή του στο New York Fashion Week μετέφερε την τρέλα και τα δυνατά vides του Μεγάλου Μήλου. O Indashio είναι πολύ αγαπητός από celebrities όπως η Kim Kardashian, η Nicky Hilton, η Patricia Field και η Tyra Banks.
Χθες ο Indashio μεταμφιέστηκε σε αρχαίο Έλληνα θεό, προκειμένου να τιμήσει την χώρα που φιλοξενεί την επίδειξη του, και μάλιστα για δεύτερη φορά! Όπως είχε πει ο ίδιος άλλωστε στη συνέντευξη του στο TLIFE “στόχος του είναι να τραβήξει την προσοχή! Πάνω του ή πάνω σε ένα look!”
Μας άρεσαν πολύ τόσο τα σχέδια του αλλά και ο ανέμελα χαρούμενος τρόπος που περπάτησαν τα μοντέλα στην πασαρέλα!

de. bour

Για πρώτη φορά φέτος στην AXDW πραγματοποιήθηκαν shows με αξεσουάρ. Η Ντέπη Μπουρνάζου με το brand name de.bour shoe studio παρουσίασε καταπληκτικά ψηλοτάκουνα και εντυπωσιακές μπότες. Βασικά χρώματα για την ερχόμενη σεζόν είναι το μαύρο, το χρυσό και το nude! Πολύ σέξι, δεν βρίσκεις;

Ippolito

H Παυλίνα Παπαηλιοπούλου με τη συλλογή Ippolito παρουσίασε τσάντες σε κλασικές και διαχρονικές γραμμές. Λατρέψαμε τα back packs αλλά και τους μίνιμαλ αυστηρά τετραγωνισμένους όγκους.

Melissa Diamantidi

Η Melissa Diamantidi μετά τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη, μαθήτευσε δίπλα στον Roland Mouret και ξεκίνησε τη δική της πορεία στη μόδα. Συνδυάζοντας στοιχεία από την ελληνική αισθητική και την αγγλική κουλτούρα, έχει δημιουργήσει το δικό της στίγμα στο Λονδίνο. Εντυπωσιαστήκαμε ιδιαίτερα από τα leggings με print σκελετού και τα L.B.D. με δημιουργικά twists.

Στην πρώτη σειρά εντοπίσαμε το συγκρότημα Melisses!

Φυσικά δεν έλειπε ο Τόνυ Σκουλαριώτης, ενώ η Shaya παρακολούθησε τα show με ασπρόμαυρο ανδρόγυνο look.

Ετικέτες

Read More

And More