Intimissimi: Η νέα συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013/14!

Sexy: Αυτή είναι η λέξη-κλειδί για τη συλλογή της Intimissimi Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013/2014!

Τα χρώματα είναι κλασικές αποχρώσεις όπως μαύρο και λευκό αλλά και φλογερό κόκκινο. Το μετάξι αγκαλιάζει το σώμα εκφράζοντας το σεξ απίλ. Αυτή είναι κι η προσταγή της συλλογής Intimissimi Fall Winter 2013/2014: γοητεία που βάζει σε πειρασμό με τις λεπτομέρειες και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.



HAUTE COUTURE LINGERIE

Tα νήματα είναι ελαφριά και ανεπαίσθητα ενώ οι λεπτομέρειες έχουν τον πρώτο ρόλο: Στρας, αξεσουάρ με λευκές πέρλες ως εναλλακτική στην αισθησιακότητα της διαφάνειας. Επίσης, πλούσια prints με δαντέλα, σατέν και shaping υφές σε vintage ύφος που δίνουν έμφαση στις γραμμές του σωματος. Το highlight της σειράς είναι ο ιδανικός, ισορροπημένος συνδυασμός του μεταξιού με τη δαντέλα. Ένας συνδυασμός που εκφράζει το sexy-chic στυλ, τόσο σε black&white χρώματα όσο και σε πιο έντονα με έμπνευση τις αποχρώσεις του δάσους, του αχάτη, του λουλακί.

PRETTY WOMAN
Τιράντες με μικρά studs ή στρας, peek-a-boo carioca, αξεσουάρ – περιλαίμιο που συνδυάζονται με slips και Brazilians, υπέροχες λεπτομέρειες για μια σειρά αφιερωμένη στο νεανικό κοινό. Τα υλικά είναι πολύτιμα όπως και τα υφάσματα πολύ προσεκτικά επιλεγμένα με έμφαση στους χρωματικούς συνδυασμούς που χαρακτηρίζουν τη συλλογή. Με αυτή την έννοια, το μαύρο χρώμα κάνει αντίθεση με τις nude αποχρώσεις και τα ανοιχτά χρώματα ή το satin pink, ιδανικό για ένα pretty look που ταιριάζει σε κάθε ντύσιμο. Ακόμα μια φορά, η σειρά αποπνέει την επιθυμία για αποπλάνηση με τις λεπτομέρειες να τραβούν τα βλέμματα και να συμπρωταγωνιστούν στο παιχνίδι του πάθους.

AUTUMN PAISLEY
Μια σειρά που την χαρακτηρίζουν τα λαχούρια και τα ζεστά αλλά και φωτεινά χρώματα. Το θέμα εδώ είναι να είσαι sexy χωρίς να θυσιάζεις την απλότητα των γραμμών κι αφιερώνεται σε εκείνους που αγαπούν τη φίνα θηλυκότητα που ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο.
Κι ενώ αυτά ισχύουν για τα κομμάτια που σχεδιάστηκαν για το Φθινόπωρο, ακόμη πιο γοητευτικό είναι το προφίλ όσων δημιουργήθηκαν για το Χειμώνα.

ULTRA SEXY
Η γυναίκα που επιλέγει τη σειρά Ultra Sexy είναι εκείνη που λατρεύει να προκαλεί. Αυτή είναι η συλλογή που αγκαλιάζει το υπερτολμηρό carioca σουτιέν, το χαμηλοκάβαλο slip, τις δερμάτινες υφάνσεις, τα διαφανή, δαντελένια επικαλύμματα, κρόσσια και animal prints που άποτελούν τον ορισμό της σεξουαλικότητας. Οι λεπτομέρειες των σχεδίων κι εδώ αποδεικνύουν τη δυνατότητα της Intimissimi να φτάσει σε ένα ακόμη μεγαλύτερο κι απαιτητικό κοινό. Sexy φυσικά είναι το μήνυμα που στέλνει προς τα έξω η capsule collection Ultra Sexy.

Δες παρακάτω το video από τα backstage του show…

Read More

And More