Ιώαννα Γκίκα: H Ελληνίδα τραγουδίστρια με την θεϊκή φωνή που άνοιξε το show του Dior

Χθες το βράδυ λίγο μετά τις 9, το Καλλιμάρμαρο φωτίστηκε και ξεκίνησε το φαντασμαγορικό Cruise 2022 show του οίκου Dior.

Μία αιθέρια ύπαρξη, σαν θεά να κατέβηκε τις σκάλες του σταδίου ντυμένη υπέροχα η οποία έφτασε στην ορχήστρα και άρχισε να τραγουδάει αφήνοντας ας όλους άφωνους με την θεϊκή φωνή της!

Είναι η η μουσικός Ιωάννα Γκίκα!

 @ioannagika

Γεννήθηκε το 1994 στην Ουάσιγκτον από Έλληνες γονείς. Ασχολείται με τη σύνθεση και το τραγούδι από πολύ μικρή ηλικία. Aνήκει στην indie σκηνή, ενώ γράφει η ίδια τους στίχους και την μουσική από τα κομμάτια που ερμηνεύει! Ήταν χρόνια μέλος στο συγκρότημα IO Echo, στο οποίο έπαιζε και που μαζί τους έχει κάνει πολλές εμφανίσεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ως support group στις περιοδείες των Nine Inch Nails, Haim, New Order, Jon Hopkins κ.α

Tα μοντέλα του Dior περπάτησαν υπό τους ήχους 3 ατμοσφαιρικών τραγουδιών της, που υπάρχουν στο άλμπουμ της «Τhalassa» και το οποίο έγραψε όσο πενθούσε τον χαμό του πατέρα της εδώ στην Ελλάδα.

Μία καλλιτέχνης που μας τράβηξε το ενδιαφέρον με την αισθαντική της μορφή και την πραγματικά μοναδική φωνή της. Θα την παρακολουθούμε!

Ετικέτες

Read More

And More