Η ιστορία που κρύβεται πίσω από τη νέα φανταστική καμπάνια του Jimmy Choo

Για τη νέα του διαφημιστική καμπάνια της Άνοιξης του 2018, ο οίκος Jimmy Choo ζήτησε από τον φωτογράφο Craig McDean και τα μοντέλα Anja Rubik και Clément Chabernaud να δημιουργήσουν ένα ζευγάρι που είναι γείτονες σε ένα μία μεγαλούπολη, και μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί μία ερωτική έλξη.

Εν ολίγοις, η Rubik και ο Chabernaud παίζουν ένα ζευγάρι που μένουν ο ένας απέναντι από τον άλλο, σε πολυτελή διαμερίσματα, βλέπονται μέσα από τα παράθυρα αλλά δεν έχουν συναντηθεί ποτέ.

Η Rubik φοράει τις νέες δημιουργίες του οίκου, metallic πέδιλα, snake print ψηλοτάκουνα, ankle strap sexy sandals, glittered pumps όλα συνδυασμένα με elegant urban looks, και παράλληλα κρυφοκοιτάζει τον γοητευτικό γείτονα της!

Ο Chabernaud εμφανίζεται με sneakers, suede flats, και υπέροχα laofers σε μοναδικό μπλε χρώμα, όλα συνδυασμένα με cool urban style, και ανοίγει τις κουρτίνες για τον βλέπει αλλά και να βλέπει την όμορφη γειτόνισσα.

Στην νέα campaign βλέπουμε επίσης για πρώτη φορά τα νέα γυαλιά του οίκου για την επόμενη σεζόν, ενώ υπάρχει και ένα fashion film που δείχνει τους πρωταγωνιστές να φλερτάρουν και αφήνει την υπόνοια ότι ίσως τελικά συναντηθούν.

Μία πολύ ωραία παραγωγή που αξίζει να δεις!

Read More

And More