JAMES BOND & SWAROVSKI:Ο ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Μια σχέση που διαρκεί 35 χρόνια επισφραγίζεται μεταξύ της Swarovski και του James Bond με τη δημιουργία της νέας συλλογής “Skyfall”, εμπνευσμένη από τη νέα ομώνυμη ταινία.

Για τη συλλογή “Skyfall” που αποτελεί φόρο τιμής στον κινηματογραφικό μύθο του James Bond, η Swarovski συνεργάστηκε με έναν από τους σημαντικότερους σχεδιαστές κοσμημάτων της εποχής μας, τον Βρετανό Stephen Webster ο οποίος ανέλαβε να αποτυπώσει τον αισθησιακό και γοητευτικό κόσμο του πράκτορα 007. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό, διατίθεται μέσα Οκτωβρίου παγκοσμίως στα καταστήματα και συνοψίζεται σε τέσσερις θεματικές ενότητες της ταινίας με μοναδικό χαρακτήρα η καθεμιά: Love Knote, Black Bamboo, Heat Seeker και Queen Cobra.

Παράλληλα, με αφορμή τον εορτασμό της 50ής επετείου των ταινιών του James Bond, η Swarovski επιχειρεί με τις δημιουργίες της να μας ταξιδέψει στον μαγικό και εκλεπτυσμένο κόσμο του Bond, δανειζόμενη αναφορές από κινηματογραφικά στιγμιότυπα που χαράχθηκαν ανεξίτηλα στην ιστορία του θεάματος. Τιμώντας το μύθο του πράκτορα 007 και των κοριτσιών του James Bond – σύγχρονα σύμβολα θηλυκότητας και δυναμισμού και με αφορμή την εν λόγω επέτειο, η Swarovski επιχειρεί να αναβιώσει μέσα από μια νέα συλλογή κοσμημάτων τα πιο glamorous καρέ της ιστορίας του Bond. Μεταξύ άλλων, ταινίες όπως «Πράκτωρ 007 Εναντίον Δόκτωρ Νο» και «Casino Royal» εμπνέουν και ζωντανεύουν σε λαμπερά κοσμήματα σε μια επετειακή συλλογή που θα σας κόψει την ανάσα.

Πρωταγωνίστρια της διαφημιστικής καμπάνιας της συλλογής “Skyfall” της Swarovski για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2012/13 σε όλο τον κόσμο, το νέο κορίτσι του James Bond από την ομώνυμη ταινία, η γαλλίδα ηθοποιός Bérénice Marlohe. Η νεαρή ταλαντούχα ηθοποιός ενσαρκώνει τη γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναικεία γοητεία και την πραγματική ευγένεια και αναλαμβάνει να αναδείξει την εκλεπτυσμένη ροκ φιλοσοφία και το μπαρόκ στυλ της συλλογής και του οίκου. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι σε αμέτρητες εκδηλώσεις πολλοί κινηματογραφικοί αστέρες έχουν αφεθεί στη λάμψη των κοσμημάτων της, είναι η πρώτη φορά που η Swarovski επιλέγει μια ηθοποιό για το πρόσωπο της καμπάνιας της. Η χαρισματική Bérénice Marlohe θα κλέψει όχι μόνο το βλέμμα του γοητευτικού Bond, αλλά και το δικό σας!

Read More

And More