Jennifer Lopez: Ποζάρει με ρετρό και σέξι αισθητική στη νέα καμπάνια γνωστού brand

Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο από την Jennifer Lopez. Η 48χρονη τραγουδίστρια ποζάρει για ακόμα μια φορά για το brand Guess και την ανοιξιάτικη καμπάνια, κάνοντάς την το πιο παλιό Guess Girl ever. Η ίδια κατάφερε να εκθρονίσει την Claudia Schiffer, η οποία ήταν 41 ετών όταν πόζαρε για την 30ή επέτειο της Guess το 2012.

Για αυτήν τη συνεργασία, η Jlo είχε δηλώσει: “Όταν μου τηλεφώνησε ο Paul Marciano ζητώντας μου να γίνω το νέο Guess Girl, ενθουσιάστηκα που θα έπαιρνα μέρος στην καμπάνια μιας μάρκας που αγαπώ από την εφηβεία μου. Όταν κοιτάζω τις πρώτες διαφημίσεις της Guess τα παλιά χρόνια, βλέπω όλα αυτά τα όμορφα μοντέλα και τις statement τάσεις που δημιούργησε ο Paul. Νιώθω ευγνωμοσύνη που επιλέχθηκα για την ανοιξιάτικη καμπάνια της Guess”.

Ο συνιδρυτής της Guess, Paul Marciano, σκηνοθέτησε τη φωτογράφιση κι έκανε την Jennifer να δείχνει πολύ ρετρό και σέξι σε κάθε λήψη. Ολόκληρη η φωτογράφιση θυμίζει πολύ τις αρχικές καμπάνιες της μάρκας.

“Η Jennifer Lopez είναι το όνειρο της Guess Girl! Είναι μια τέλεια καλλιτέχνης, είναι εικονική και αισθησιακή”, δήλωσε ο Paul. “Η επιρροή της Jennifer συνεχίζει να αυξάνεται και αυτή η καμπάνια γιορτάζει την ιδέα ότι οι γυναίκες γίνονται πιο όμορφες και ταλαντούχες καθώς κερδίζουν την εμπειρία της ζωής. Η ομορφιά της ακτινοβολεί και αυτό φαίνεται στη νέα φωτογράφιση”.

Read More

And More