Η JLo πρωταγωνιστεί σε νέα καμπάνια και είναι τόσο sexy!

Η Jennifer Lopez είναι το νέο πρόσωπο της Guess Jeans. Το brand έκανε την επίσημη ανακοίνωση μόλις εχθές, όταν αποκάλυψε τη συλλογή του για την Άνοιξη του 2018 με κεντρικό πρόσωπο τη Λατίνα σταρ. Η JLo φωτογραφίζεται με ρετρό look που απαρτίζεται από ένα πουκάμισο δεμένο στο μπούστο, μια mini φούστα με gingham prints, μια φαρδιά ζώνη και λευκές γόβες. Το σύνολο ολοκληρώνεται με oversized κρίκους.

Μετά από σημαντικές συνεργασίες που πρωταγωνιστούν στο βιογραφικό της, όπως αυτή με τη L’Oreal και τον οίκο Louis Vuitton, η σταρ είπε το ναι σε αυτήν την τόσο sexy και in fashion καμπάνια, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για την εξέλιξη της συνεργασίας τους. Η ίδια μάλιστα είπε σε δήλωσή της: “Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Paul Marciano ζητώντας μου να γίνω το νέο Guess Girl, ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που θα συμμετείχα στο team μιας iconic μάρκας που έχω αγαπήσει από την εφηβεία μου”.

Η Lopez είναι το τελευταίο πρόσωπο της Guess, μετά την Camila Cabello, τη Hailey Baldwin και την Gigi Hadid. Αυτή η συνεργασία αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να ανήκεις στην δεκαετία των 20′ για να είσαι πετυχημένη και όμορφη. Μπορείς να τα καταφέρεις ακόμα και σε μεγαλύτερη ηλικία.

Ο συνιδρυτής της Guess, Marciano, δήλωσε: “Η επιρροή της Jennifer συνεχίζει να αυξάνεται. Αυτή η καμπάνια γιορτάζει την αντίληψη ότι οι γυναίκες γίνονται πιο όμορφες και ταλαντούχες καθώς μεγαλώνουν”.

Read More

And More