Kaia Gerber: Ποζάρει για τον οίκο Versace και είναι ίδια η μαμά της πριν από 30 χρόνια

Η Kaia Gerber σάρωσε στις φετινές πασαρέλες και καμπάνιες και πλέον μπορούμε να πούμε ότι είναι το μεγαλύτερο αστέρι της χρονιάς. Όμως, καθώς η 16χρονη συνεχίζει να “χτίζει” την καριέρα της και προσπαθεί να αφήσει το δικό της στίγμα στη βιομηχανία της μόδας, οι συγκρίσεις με τη μαμά της και supermodel Cindy Crawford, είναι αναπόφευκτες. Δεν γίνεται και διαφορετικά, αφού η Kaia είναι ίδια με τη μαμά της στα νιάτα της. Το τελευταίο θέμα σύγκρισης, που λες, είναι η νέα καμπάνια του οίκου Versace.

Τον Σεπτέμβριο στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο, η Kaia περπάτησε για τον οίκο, ενώ το παρών στην πασαρέλα έδωσε και η μαμά της με όλα τα supermodels των 90s. Τώρα η μικρή Kaia ποζάρει στην ίδια φωτογραφική καμπάνια με όλα τα διάσημα μοντέλα (χωρίς τη μαμά της αυτή τη φορά), φορώντας light blue total look και έχοντας πολύ μα πολύ φουσκωμένα μαλλιά.

Αυτός ο όγκος στα μαλλιά και η αθωότητα της ηλικίας, μας θυμίζει ξεκάθαρα τη μαμά της όταν πόζαρε για τον Gianni Versace πριν από 30 χρόνια, την άνοιξη του 1987. Από ότι μπορείς να δεις, ακόμα και οι εκφράσεις του προσώπου της Gerber είναι οι ίδιες με της μαμάς της.

Είτε πρόκειται για εκ προθέσεως είτε όχι, η ομοιότητα των δύο είναι ιδανική για αυτήν την καμπάνια, μιας και γίνεται προς τιμήν του Gianni Versace.

 

Read More

And More