Η Kaia Gerber ποζάρει με τον αδερφό της για τον Calvin Klein

Οι κλασικές φωτογραφίες μας στην εφηβεία, είναι από τις χειρότερες αναμνήσεις που μπορεί να έχουμε. Όταν όμως η μαμά σου είναι η Cindy Crawford κι εσύ ήδη έχεις κάνει άπειρες φωτογραφίσεις για huge brands, τότε δεν ισχύει.

Η Kaia Gerber είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο της μόδας για αυτή την χρονιά, και τώρα θα γίνει και ο αδερφός της. Η Kaia και ο Presley ποζάρουν για την Spring 2018 campaign του Calvin Κlein Jeans, στα πλαίσια της τελευταίας κίνησης που κάνει το label με τον τίτλο #our family, όπου εμφανίζονται οικογένειες ή άτομα που τους συνδέει κάτι πολύ δυνατό, και ήδη έχει εμφανιστεί η Solange μαζί με τους A$AP.

Ο φωτογράφος Willy Vanderperre τους έχει τραβήξει μαζί, αλλά και χωροστά με denim looks, σε ένα folk guilt με άσπρο και κόκκινο χρώμα, μέσα σε ένα industrial χώρο. Αυτή είναι η πρώτη campaign για την 16χρονη Kaia, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στα catwalks το περασμένο Φθινόπωρο περπατώντας για τον Calvin Klein, και στην συνέχεια σάρωσε τα runways σε London, Paris, Milan.

O 18 χρονών Presley έχει ήδη εμφανιστεί στην denim campaign του οίκου για το 2016, άρα δεν έχουμε παρά να περιμένουμε ίσως μία εμφάνιση όλης της οικογένειας στα πλαίσια της εκστρατείας που κάνει το brand και λέγεται #our family, την επόμενη σεζόν.

Read More

And More