Η Kaia Gerber σε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό

Η Kaia Gerber σε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό | tlife.gr

Αφού πόζαρε για το εξώφυλλο της γαλλικής έκδοσης της Vogue, τον Απρίλιο του 2016 μαζί με τη μαμά της, Cindy Crawford, η Kaia Gerber αποφάσισε να “αποχωριστεί” τη μαμά της και να κλείσει μια νέα συνεργασία μόνη της. Για την ακρίβεια, το μοντέλο που σάρωσε στα φετινά catwalks, ποζάρει για το εξώφυλλο του ίδιου περιοδικού, το οποίο θα βγει στην αγορά στις 26 Γενάρη. Το shooting έγινε από τον φωτογράφο David Sims και στις πόζες φαίνεται πως η Kaia έχει υιοθετήσει την ενέργεια και τον δυναμισμό που χαρακτήριζαν τη μαμά της στα 90s.

Τα γονίδια του modeling κυλάνε στο αίμα της και η μικρή Kaia γεμίζει το βιογραφικό της με όλο και περισσότερες δουλειές. Σε αυτό το editorial φοράει όλες τις τάσεις που είδαμε στις πασαρέλες και που θα μας απασχολήσουν την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018.

Φαίνεται πως η Gerber έχει κάνει μια πολύ καλή αρχή στην καριέρα της. Εξάλλου δεν θα μπορούσε να μας περάσει αδιάφορο το ότι περπάτησε σε όλα τα catwalks των σχεδιαστών για τις Spring – Summer collections τους και ειδικά στους οίκου Saint Laurent ο οποίος έστησε το δικό του show κάτω από τον Πύργο του Άιφελ.

READ more