Kαιρός για hoodie…Φόρεσε το όπως οι influencers!

Όταν ο καιρός αρχίζει να αλλάζει τότε αμέσως αναζητάς ζεστά και άνετα items για το καθημερινό σου ντύσιμο. Το hoodie είναι ένα από αυτά, και εδώ και μερικές σεζόν έχει σταματήσει να μας συντροφεύει μόνο στο γυμναστήριο και έχει πάρει μία υψηλή θέση στα stylish urban σύνολα μας.

Oversized με χρώματα ή με logos τα hoodies έχουν πολλά σχέδια να διαλέξεις αλλά κυρίως πολλούς τρόπους να τα φορέσεις τώρα που δεν είσαι σίγουρη τι πρέπει να βάλεις.

Άλλαξε τον τρόπο που το συνδυάζεις και δώστου μία πιο fashion εικόνα μέρα από jean και sneakes.

Influencers και it girls το έχουν ήδη βάλει στα stylish look τους και σου δίνουν μαθήματα για να το φορέσεις και εσύ αλλιώς.

Mία casual εκδοχή με κομμάτια που έχουμε όλες στην ντουλάπα μας: σαλοπέτα, hoodie και sneakers. Βάλε το ζεστό σου hoodie με την άνετη σαλοπέτα σου και δημιούργησε ένα cool style που μπορεί να σε πάει ακόμη και εκδρομή. Απέφυγε τα πολλά χρώματα και επέλεξε basic colors για πιο minimal look.

Συνδύασε το αγαπημένο σου hoodie με μία belt bag, επέλεξε μαύρο χρώμα και για τα δύο και δημιούργησε ένα fashion look. Mε την belt bag δίνεις νέο σχήμα στο hoodie σου και το κάνεις ακόμη πιο stylish. Aν το φορέσεις με μαύρο παντελόνι έχεις ένα total black σύνολο βγαλμένο απο το pinterest.

Κανείς δεν απαγορεύει στο hoodie να γίνει romantic κομμάτι και να το εντάξεις σε ένα σύνολο που δεν φανταζόσουν. Με satin φούστα και ζακέτα ένα λεπτό hoodie θα αποτελέσει το τέλειο top ώστε να έχεις ένα ρομαντικό urban σύνολο που θα πάρει πολλά like.

Δώσε dynamic ύφος στο hoodie σου, συνδύασε το με statement σακάκι lingerie φούστα και military booties. Oι mix & match τρόποι δίνουν πάντα ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα στο styling καθώς θα αξιοποιήσεις ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου με ένα δημουργικό ύφος.

Δώσε στο hoodie σου την αξία ενός πανωφοριού και συνδύασε το με όλα σου τα look.Bασική προϋπόθεση να έχει basic χρώμα και minimal ύφος. Καλύτερο από leather jacket πιο ζεστό από ζακέτα. Αν δεν νιώθεις πολύ σίγουρη ξεκίνησε με total black σύνολα μέχρι να το φορέσεις με πιο τολμηρά σύνολα.

Η πιο ωραία εποχή για layering είναι τώρα γιατί ο καιρός το επιτρέπει. Με το hoodie σου μπορείς να δημιουργήσεις πολλά διαφορετικά σύνολα και να του δώσεις τον βασικό ρόλο μετατρέποντας το σε fashion item. Ξεκίνησε με jean πουκάμσιο και ζώνη ώστε να έχεις ένα safe αποτέλεσμα.

Read More

And More