Καιρός για καλσόν! Τι φοράνε τώρα τα it girls με τα stylish looks τους;

Kρύο και φούστα είναι ένα δύσκολο θέμα! Εδώ λοιπόν έρχεται το αγαπημένο μας καλσόν να μας βγάλει από την δύσκολη θέση. Χρόνια τώρα ορκιζόμαστε στο οπάκ, και πολλά σύνολά μας ολοκληρώνονταν άψογα με αυτό το μαγικό κομμάτι.

Φέτος όμως θα σου πω ότι πρέπει να δεις τα πράγματα αλλιώς. Το διάφανο μαύρο καλσόν που φορούσαν όλοι την δεκαετία του 80′ κάνει δυναμικό comeback! Η Carine Roitfeld χρόνια τώρα φοράει μόνο αυτό το καλσόν ακόμη και με πέδιλα, ενώ οι Γαλλίδες που δεν ακολουθούν τα trends αλλά έχουν ένα effortless style, δεν το αποχωρίζονται ποτέ.

Το μαύρο διάφανο καλσόν δίνει πάντα πιο κομψό αποτέλεσμα και συνδυάζεται με night looks δίνοντας τους μία αισθησιακή λεπτομέρεια. Τα it girls το έχουν εντάξει άνετα και στο casual style που μέχρι τώρα είχαμε μόνο το οπάκ.

Σίγουρα θα δείξει υπέροχο με το little balck dress σου, αλλά και με μία skate φούστα και sneakers δεν είναι καθόλου λάθος.

Παρόλο που το οπάκ δίνει μία σκούρα ομοιόμορφη όψη στο πόδι και το δείχνει πιο λεπτό, το διάφανο επίσης έχει το ίδιο sexy αποτέλεσμα αφού δημιουργεί μία λεπτή σκιά στις άκρες των ποδιών και τα δείχνει πιο αδύνατα αυτόματα!

Μπορείς να βρεις και διάφανα καλσόν χωρίς ραφή στα δάχτυλα ώστε να τα σετάρεις με τα πέδιλά σου, ειδικά τώρα που ξεκινάνε σιγά σιγά και τα party look.

Read More

And More