Καιρός…για σακάκι! Οι διάσημες σου δίνουν styling tips για στιλάτες εμφανίσεις

To σακάκι έχει εδώ και πολλές σεζόν ανέβει στην κορυφή του καθημερινού μας styling, δίνοντας σοφιστικέ ύφος ακόμη και σε ένα denim σύνολο.

Πάνω από φορέματα, με παντελόνι, με φούστες ακόμη και με jean shorts, θα δώσει στο σύνολο σου το update που θέλεις! Ανεξάρτητα από την ηλικία ή την επαγγελματική σου κατάσταση, υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να έχεις ένα σακάκι κάπου στην ντουλάπα σου. Μπορεί να το φοράς μόνο σε συνεντεύξεις για δουλειά, ή και κάθε μέρα με τζιν, πίστεψέ με όμως, υπάρχουν τρόποι να “μεταφέρεις” αυτό το κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου σε νέες, κομψές ή πιο edgy κατευθύνσεις. Εξάλλου μιλάμε για το must – have item που αγαπούν πολύ οι οίκοι τα τελευταία χρόνια, του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία τα it girls και -φυσικά- ορκίζονται σε αυτό οι διάσημες.

Είτε έχεις ένα μαύρο, ένα σε έντονο χρώμα, με ιδιαίτερο texture ή με prints, υπάρχει παραπάνω από ένας τρόπος να μετατρέψεις αυτό το κλασικό κομμάτι σε ένα σούπερ δημιουργικό και σύγχρονο look. Για αυτό, σήμερα, συγκέντρωσα 8 plus 1 outfits με τις αγαπημένες μας stars να το φορούν, ώστε να καταλάβεις πόσο εύκολα μπορείς να του κάνεις update.

Αφέσου λοιπόν, στα στιλιστικά μαθήματα που παραδίδουν οι celebrities με τις street style εμφανίσεις τους και πάρε πολλές ιδέες!

Η Katie Holmes σου δίνει μία sexy chic εκδοχή για μία βραδινή εμφάνιση με σακάκι και άνετο pyzama παντελόνι που συνδυάζει με crop top και αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά.Το ωραίο εδώ είναι ότι έχει κρατήσεις minimal όλο το υπόλοιπο look της με wet hair back και κομψά σκουλαρίκια.

Η Olivia Palermo κάνει ένα ανοιξιάτικο layering με jean παντελόνι αλλά αντί για top συνδύασε ένα ρομαντικό φόρεμα και ένα κλασικό tartan σακάκι. Τα μαλλιά σε αυστηρό ύφος και τα παπούτσια σε metallic απόχρωση για περισσότερο style.Φόρεσε το σακάκι σου και εσύ με το αγαπημένο σου τζιν αλλά δώσε ένα fashion twist!

H Rosie Huntington μας δίνει μία ανοιξιάτικη πρόταση και συνδυάζει άψογα mini φούστα και σακάκι σε μπεζ απόχρωση, σε top διαλέγει ένα απλό t-shirt και κάνει την διαφορά με τα square toe πέδιλα που απογειώνουν την εμφάνιση της.Αντί για μπεζ ίδια φούστα εσύ μπορείς να φορέσεις την κλασική σου jean.

H Ηailey Baldwin συνδυάζει ένα πράσινο σακάκι με χρυσά κουμπιά με ψηλόμεσο shorts και δίνει τον sexy τόνο που χρειάζεται με over the knee boots σε μία εμφάνιση λίγες μέρες πριν στο Παρίσι.Εσύ μπορείς να κρατήσεις όλο το σύνολο αλλά να αλλάξεις τις μπότες με πέδιλα ή κλασικές γόβες.

H Bella Hadid κάνει ένα πιο χαριτωμένο συνδυασμό και φοράει ένα κλασικό μπεζ σακάκι με crop t shirt και ένα τέλειο καρό παντελόνι σε ωραίες αποχρώσεις. Μπορείς να κλέψεις την ιδέα και να επιλέγεις σιγά σιγά tartan κομμάτια που έχεις στην ανοιξιάτικη συλλογή σου ενώ αν το crop top σου φαίνεται too sexy, βάλε ένα κανονικό!

Η Victoria Beckham κάνει ένα color συνδυασμό με ροζ αποχρώσεις και μας φτιάχνει πραγματικά την διάθεση. Άφησε πίσω στου τα total black και βάλε χρώμα στην ντουλάπα σου. Συνδύασε ένα χρωματιστό παντελόνι με ένα σακάκι που ε΄χει ανάλογες αποχρώσεις και δημιούργησε το super office look!

Για ένα πιο cool styling ακολούθησε τις συμβουλές της Rihanna, συνδύασε την ποδηλατική σου βερμούδα με hoodie και ένα blazer όλα σε ίδιους τόνους και απογείωσε το σύνολο σου με lace up μποτάκια σε λευκό χρώμα. Μην φορέσεις sneakers που είναι το αναμενόμενο και δώσε extra style με μία επιλογή πιο θηλυκή!

Εκτός από το κλασικό σακάκι υπάρχουν και οι άλλες εκδοχές όπως το 80’s , δηλαδή πιο κοντό και με έντονους ώμους. Η Cara Delevigne επιλέγει ένα τέτοιο και δημιουργεί ένα look με ψηλόμεσο παντελόνι και t-shirt ενώ δεν κάνει το λάθος να φορέσει μαύρα παπούτσια και επιλέγει λευκά μποτάκια.

Η Kaia Gerber αγαπάει να συνδυάζει το σακάκι της με shorts. Για τα καθημερινά της σύνολα επιλέγει τζιν και sneakers αλλά στα βραδινά της look προτιμάει τα δερμάτινα ή τα υφασμάτινα ψηλόμεσα που σετάρει με σακάκια και ζώνη για μία sexy εμφάνιση. Βασική προϋπόθεση εδώ το σακάκι να μην είναι κοντό και να καλύπτει όλο το σώμα μέχρι τα πόδια.

Η Κate Moss σίγουρα θα μας έλεγε ότι δύο είναι τα βασικά πανωφόρια για μία stylish γκαρνταρόμπα, γούνα και σακάκι. Τις περισσότερες φορές που του επιλέγει του δίνει μία boho αίσθηση τα πρωινά κυρίως με skinny jean και φουλάρια, αλλίως το συνδυάζει σε masculine ύφος με πουκάμισο και κλασικό παντελόνι.

 

 

 

Read More

And More