Καλεσμένη σε γάμο: Iδέες για εντυπωσιακά outfits

Μπήκαμε και επίσημα σε περίοδο γάμων, εφόσον τα μέτρα έχουν χαλαρώσει και τα προσκλητήρια καταφθάνουν σιγά σιγά. Το φόρεμα είναι η πρώτη επιλογή για μία τέτοια περίσταση, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα ρούχα που μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη μία τέτοια βραδιά.  Ολόσωμες φόρμες, maxi φούστες, πιζάμα σύνολα, cocktail φορέματα, παντελόνια και αέρινα top οι επιλογές είναι πολλές. Βασικά πρέπει να ξέρεις την τοποθεσία του γάμου, όπως και το στυλ, αν είναι δηλαδή πιο μποέμ ή και πιο παραδοσιακός. Μετά θα πρέπει αν αποφασίσεις τι θέλεις να βάλεις και να αρχίσεις να δοκιμάζεις σύνολα, ώστε να καταλήξεις σε αυτό που θα επιλέξεις. Απέφυγε τα μίνι φορέματα που δεν επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων και προτίμησε χαλαρές γραμμές με φίνα υφάσματα, για πιο κομψή εμφάνιση. Σίγουρα τα κοσμήματα θα δώσουν λάμψη σε μία τέτοια βραδιά και καλό θα ήταν να επενδύσεις και σε αυτά. Τα παπούτσια έχουν σίγουρα μεγάλη γκάμα και ανάλογα το που θα γίνει γάμος ξεκινάμε από flat σανδάλια μέχρι sexy πέδιλα!

Ας δούμε μαζί ένα απολαυστικό αφιέρωμα με όμορφα σύνολα για τον γάμο ώστε να έχεις μία μεγάλη ποικιλία από εικόνες και να καταλήξεις στο πιο στιλάτο wedding guest σύνολο σου!

@anouchkagauthier

Η ολόσωμη φόρμα σε πορτοκαλί χρώμα και άνετη γραμμή μπορεί να γίνει το outfit για ένα γάμο και στην παραλία αν την συνδυάσεις με σανδάλια και στην πόλη με πέδιλα.

@elenagiadaa

Τα pastel χρώματα είναι ιδανικά για τους γάμους, φορέματα σε αυτές τις αποχρώσεις συνδυασμένα με nude πέδιλα είναι πολύ chic.

@elenagiadaa

Tόλμησε παντελόνι απλά απέφυγε τα κλασικά μαύρα και λευκά και δώσε colorful ύφος παίζοντας με ζωηρές αποχρώσεις.

@vikyandthekid

Ένα μαύρο φόρεμα δίνει class στην εμφάνιση σου και απογειώνεται με χρυσά αξεσουάρ.

@vikyandthekid

Το ροζ είναι το χρώμα της σεζόν διάλεξε ένα αέρινο μεταξωτό φόρεμα σε αυτην την απόχρωση και κλέψε τις εντυπώσεις.

@ariviere

Τα αέρινα animal print φορέματα είναι πολύ ωραία για τον γάμο, δώσε σοφιστικέ ύφος συνδυάζοντας τα με λευκά δερμάτινα αξεσουάρ.

Getty images

Οι μακριές φούστες συνδυάζονται με όμορφα top ή και με πουκάμισα για ένα look που αξίζει να δοκιμάσεις καλεσμένη σε  γάμο.

Getty images

O black & white συνδυασμός γίνεται wedding look με μία όμορφη φούστα και ένα off shoulder top!

Getty images

Tα bustier ενώνονται με αέρινες φούστες και έχεις ένα τέλειο σύνολο για τον γάμο.

@ninasandbech

Color block σύνολο με φούστα και volume top που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Τα φορέματα με έντονα μοτίβα πρέπει να έχουν χαλαρή γραμμή για να γίνουν stylish look για τον γάμο. Προτίμησε midi γραμμές.

@ninasandbech

Οι μεταλιζέ αποχρώσεις είναι επίσης μία επιλογή αρκεί να έχει το σύνολο minimal γραμμή και μπορείς να το δώσεις extra bust με χρωματιστές γόβες.

@sonialyson

Για το νησί η το χωρίο το μακρύ φόρεμα συνδυάζεται με σανδάλια και όχι υπερβολικά αξεσουάρ αν θες να το βάλεις σε γάμο.

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More