Kallixa Jewelry: Νέα πρόταση στο χειροποίητο κόσμημα που θα μας κάνει να ξεχωρίζουμε!

Λίγο η κρίση, λίγο οι σύγχρονοι ρυθμοί της ζωής, λίγο η αλλαγή στην αντίληψή μας περί αισθητικής και τα υπεργυαλιστερά κοσμήματα με τις μεγάλες πέτρες αποσύρονται σιγά-σιγά στα συρτάρια, τις μπιζουτιέρες ή τις… θυρίδες.
Μία νέα Ελληνίδα δημιουργός, η Κάλλι Ξαγοράρη, έχει συλλάβει την τάση της εποχής του industrial design και του less is more και την αιχμαλώτισε μέσα σε λίγα εκατοστά.

Μυστικό της όπλο ένα απίθανο βιομηχανικό υλικό, ανακυκλώσιμο, μαλακό αλλά σούπερ ανθεκτικό σε σκληρή χρήση, καθώς χρησιμοποιείται σε στολές για δύτες!
Είναι το απόλυτο trend στο fashion design. Η Vera Wang το λατρεύει και η Balenciaga το χρησιμοποιεί σε τσάντες, παπούτσια και jackets για την καλοκαιρινή κολεξιόν του 2015.

Εμείς μπορούμε να το φορέσουμε στο χέρι ή στο λαιμό σε απόλυτα προσιτές τιμές…

Minimal σχέδια για όλες τις ώρες και όλες τις εποχές. Rock διάθεση με μεταλλικά παξιμάδια, all time classic δημιουργίες σε συνδυασμούς μαύρου με λευκό και καταπληκτικά κρεμαστά σκουλαρίκια για βραδινές εξόδους.

Δες όλα τα σχέδια και μάθετε περισσότερα για αυτές τις υπέροχες δημιουργίες στο: www.facebook.com/kallixa ή ακολουθήστε τη στο Instagram: @kallixa.jewelry

Πολυχλωροπρένιο + σιλικόνη + έμπνευση + κέφι = fashion industrial jewelry by Kallixa!

Κοσμήματα με μοντέρνα αισθητική, απαλά και βελούδινα στην υφή, εύκαμπτα και ανθεκτικά σε χτυπήματα και υψηλές θερμακρασίες.

Read More

And More