Καλοκαιρινά παπούτσια: ψηλοτάκουνα πέδιλα, πλατφόρμες, πέδιλα με χαμηλό τακούνι, τα πιο ωραία σχέδια της αγοράς στο Tlife!

Τα πέδιλα είναι το απόλυτο παπούτσι για το καλοκαίρι και κάθε σεζόν θες και ένα καινούργιο ζευγάρι για άνεση και style. Σήμερα με το άρθρο μου θα σε βοηθήσω πριν πας στα μαγαζιά, αφού σου έχω ήδη συγκεντρώσει τα πιο ωραία σχέδια της αγοράς.Εσύ δεν έχεις από το να μετακινηθείς προς τα κάτω και να δεις τις προτάσεις μου.

Ψηλοτάκουνα πέδιλα

Πάντα μας γοητεύουν τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και θέλουμε να τα φοράμε με τις θηλυκές μας επιλογές. Φέτος βάλε χρώμα και pvc στοιχεία στην ντουλάπα σου, φόρεσε στιλέτο και δημιούργησε δυναμικά σύνολα.

Για να δεις όλα τα σχέδια κάνε κλικ εδώ

Πλατφόρμες

‘Ανετες και στιλάτες είναι από τα παπούτσια που λατρεέυεις να φοράς το καλοκαίρι με shorts ή boho φορέματα, αυτή την σεζόν βάλε λουλούδια και στολίδια και σίγουρα raffia στοιχεία που τις κάνουν ακόμη πιο ξεκούραστες.

Για να δεις όλα τα σχέδια κάνε κλικ εδώ

Πέδιλα με χαμηλό τακούνι

Εδώ και 2 σεζόν έχουν κάνει δυναμικό comeback και είναι αυτό που λέμε all day shoe. Τα φοράς άνετα στο γραφείο για ποτό πας διακοπές αλλα και σε γάμο. Μules ή πέδιλα είναι ψηλά στις επιλογές μας.

Για να δεις όλα τα σχέδια κάνε κλικ εδώ

Read More

And More